Bartın'da Minibüs ile Taksi Çarpıştı 10 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Bartın'da Minibüs ile Taksi Çarpıştı 10 Kişi Yaralandı

Bartın\'da Minibüs ile Taksi Çarpıştı 10 Kişi Yaralandı

Bartın'da meydana gelen trafik kazazsında 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

08.09.2012 02:01

Bartın'da meydana gelen trafik kazazsında 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Bartın'dan Çaycuma istikametine seyir halinde olan özel bir şirkete ait Atakan Alpukan (27) yönetimindeki, 74 BR 747 plakalı minibüs yine Çaycuma istikametine seyir halinde olan Metin Doğruöz (47) yönetimindeki 74 BJ 999 plakalı otomobile ile çarpıştı. Çaycuma istikametine seyir halinde olan 74 BR 747 plakalı minibüs önünde seyir halinde olan 74 BJ 999 plakalı otomobilin benzinliğe döndüğü anda hızını alamayarak otomobil ile çarpıştı. Kazanın şiddeti ile otomobil karşı şeride savruldu. Otomobile çarpan minibüs ise, çarpmanın şiddeti ile benzinlik kenarında bulunan reklam tabelasına girdi. Servis de bulunan aynı aileden İsmet Deniz (52)

Şanser Deniz (51) İhsan Deniz (23) Gökhan Deniz (19) yine aynı aileden Ramazan Toksez (43) Asya Toksez (38) ve Hüseyin Tanrıöver (26)

yaralandı. Kazadan sonra kayıplara karışan minibüs şoförü Atakan Alpukan daha sonra jandarma yetkililerine teslim oldu. Diğer otomobilde bulunan araç sürücüsü Metin Doğruöz ve Nurdoğan Acar (58) ağır şekilde yaralandı. Otomobilin içinde sıkışan Metin Doğruöz olay yerinde gelen Sivil Savunma ekipleri ve Bartın Belediye itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Çevredeki vatandaşlar, olayın nasıl olduğunu görmediklerini ve sesleri duyduklarında dışarı çıktıklarını söylediler.

Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Bartın Devlet Hastanesine götürdü. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibide çevre güvenliğini sağladı.

Otomobilde bulunan Metin Doğruöz ve Nurdoğan Acar'ın durumlarının ciddi olduğu öğrenildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bartın'da Minibüs ile Taksi Çarpıştı 10 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement