Bartın'ın Köylerine 80 Milyon Lira Harcadık - Son Dakika
Güncel

Bartın'ın Köylerine 80 Milyon Lira Harcadık

Bartın\'ın Köylerine 80 Milyon Lira Harcadık

Milletvekili Tunç, KÖYDES projesine 2013 bütçesinde 578 Milyon Lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

21.12.2012 16:41

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti hükümetinin 2005 yılından bu yana başarı ile uyguladığı KÖYDES projesine 2013 yılı bütçesinde de 578 milyon lira kaynak ayrıldığını belirterek, 2013 yılında da köylerin alt yapı sorunlarını gidermeye devam edeceklerini söyledi.

Milletvekili Tunç, KÖYDES projesi ile köylerde alt yapı, yol ve içme suyu çalışmalarını başarı ile gerçekleştirdiklerini belirterek, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın daha müreffeh bir hayat sürebilmelerinin yolunu açtıklarını, 2013 yılında ayrılan kaynakla eksikliklerin giderilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Bartın'ın Köylerine 80 milyon lira harcadık

Bartın ilinde 262 köyün bulunduğunu belirten Milletvekili Tunç, 2005 yılından bu yana Bartın'ın köylerine toplam 80 milyon lira harcama yaptıklarını söyledi. Suyu olmayan, yolu olmayan köyümüz kalmasın diye çalıştıklarını belirten Milletvekili Tunç Bartın'da çalıştıklarını, 1100 kilometresi asfalt, 1000 kilometresi stabilize olmak üzere köylerimize 2100 kilometre yol yaptıklarını, 60 km. peton parke yol çalışması gerçekleştirdiklerini, toplam 320 Ünitede içme suyu projesi gerçekleştirdiklerini, Köylerimizin ihtiyacı olan demir, çimento, boru vs. alımı için gerekli ödenekleri aktardıklarını, Köydes projesi kapsamında 7 adet kanalizasyon projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

İller Bankasından Bartın'ın Köylerine 4 milyon hibe aktardık

Milletvekili Tunç; "Köydes Ödeneklerinin haricinde İller Bankası köy kalkınma paylarından sağladığımız 4 milyon TL. ödenekle de 81 adet köyümüzün alt yapı hizmetleri, kilit parke taşı döşemesi, köy yerleşik alanlarının tespiti çalışmalarını gerçekleştirdik" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bartın'ın Köylerine 80 Milyon Lira Harcadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement