Bartın'da TOKİ konutları ile kent merkezi arasındaki ulaşımı rahatlatacak "Bartın Irmağı Köprüsü"nde çalışmalar sürüyor.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 39 tır ile Bartın'a gelen kirişlerin köprüye monte edilmesinin devam ettiğini söyledi.
Köprü hizmete açıldığında TOKİ konutları ile Dallıca, Topluca, Kocareis ve Akgöz köylerine ulaşımın rahatlayacağını belirten Tunç, "Köprü, 107 metre uzunluğunda, 16 metre genişliğinde ve 7,2 metre yüksekliğinde olacak. Yapımında sona yaklaştığımız köprünün altından tekneler geçebilecek. 15 milyon lirayı aşan bir yatırım." dedi.
Son Dakika › Güncel › 'Bartın Irmağı Köprüsü'nün yapımı devam ediyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.