Bartın Tek Katlı Ev Yangında Kül Oldu 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Bartın Tek Katlı Ev Yangında Kül Oldu 1 Ölü

Bartın Tek Katlı Ev Yangında Kül Oldu 1 Ölü

Tek katlı ev yangında kül oldu: 1 ölü BARTIN'ın Amasra İlçesi'ne bağlı Çanakçılar Köyü'nde 85 yaşındaki Mevlüt Özyurt, yalnız yaşadığı tek katlı evinde çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti.

10.04.2015 12:49

Tek katlı ev yangında kül oldu: 1 ölü

BARTIN'ın Amasra İlçesi'ne bağlı Çanakçılar Köyü'nde 85 yaşındaki Mevlüt Özyurt, yalnız yaşadığı tek katlı evinde çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti.

Yangın, gece saat 01.00 sıralarında çıktı. Eşi 4 yıl önce öldükten sonra yalnız yaşamaya başlayan Mevlüt Özyurt, sobayı yaktıktan sonra uyudu. Sobadan sıçrayan kıvılcımın halıyı tutuşturması sonucu çıktığı tahmin edilen yangın evi sardı. Özyurt'un komşuları itfaiyeye haber verdi. Bartın ve Amasra Belediyelerine ait itfaiye ekipleri, evi tamamen saran alevlere müdahale etti. Yangın, itfaiyenin çalışması sonucu söndürüldü. Ancak ev kül oldu.

Mevlüt Özyurt'un cesedi evin giriş kapısının arkasında bulundu. Özyurt'un cesedi, yapılan incelemenin ardından Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İtfaiyenin çalışmasından sonra köylüler kül olan evde hortumlarla soğutma çalışması yaptı. Mevlüt Özyurt'un kızı Bahriye Özel ile diğer yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. "Ah benim babacığım. Evden çıkmaya çalışmış, çıkamamış. Ben şimdi ne yapacağım?" diyerek ağlayan Bahriye Özel'i yakınları teskin etmeye çalıştı.

Mevlüt Özyurt'un oğlu 57 yaşındaki İşcan Özyurt ise komşularının haber vermesiyle eve geldiğini belirterek, "Ben geldiğimde alevler çatıyı sarmıştı. Babam içerideydi. Alevlerden içeriye giremedim. Sanırım babam sobayı yaktı uyudu ve kıvılcımlar evi tutuşturdu. Babam kapıdan çıkmaya çalışmış ama başarılı olamamış" dedi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın Tek Katlı Ev Yangında Kül Oldu 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ercan korkmaz: Koylum cok uzuldm allah rahmet eylesin mekani cennet olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement