Bartın Tso Başkanı Cihat Çakır'dan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bartın Tso Başkanı Cihat Çakır'dan Ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Atılım Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Necmi Ateş'i ziyaret etti.

13.02.2016 13:56

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, Atılım Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Necmi Ateş'i ziyaret etti.

Çakır, Bartın'ın ticari ve ekonomik açıdan kalkınması için üretim ve imalat yapan sanayi sitelerinin, esnafın ve tüccarın birbirilerine kenetlenmesinin önemli olduğunu söyledi. Kendilerinin de oda yönetimi olarak ticaretle uğraşan tüm işletmelerin problemlerine çözüm arama gayretinde olduklarını ifade eden Çakır, şöyle konuştu:

"İlimizde ortak aklın birlikte yürütülmesi için esnaf ve tüccarımızla sürekli iç içeyiz. Ziyaretlerimizde bizler de istişareler yaparak karşılaştığımız sorunların çözümü için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu ziyaretlerle esnafımızın ve tüccarımızın arasına girerek onların sıkıntılarını ve problemlerini birinci ağızdan dinleme imkanı buluyoruz. Atılım Küçük Sanayi Sitesi esnafı, Bartın ve bizler için önemlidir. Ahilik kültürünü benimseyerek çalışan sanayi sitesi esnafımız, il ekonomisine katkı yapan ve istihdam sağlayan çarkın bir parçası konumundadır."

Ateş de sanayi sitesindeki doluluk oranı ve sektörleri hakkında bilgi vererek ziyaretinden dolayı Çakır'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bartın Tso Başkanı Cihat Çakır'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement