Başak, Bümed'in "1923'ten Günümüze Cumhuriyet" Etkinliğine Sponsor Oldu - Son Dakika
Güncel

Başak, Bümed'in "1923'ten Günümüze Cumhuriyet" Etkinliğine Sponsor Oldu

Başak, Bümed\'in "1923\'ten Günümüze Cumhuriyet" Etkinliğine Sponsor Oldu

Başak'ın ana sponsorluğundaki "1923'ten Günümüze Cumhuriyet" etkinliğine BÜMED mezunlarının yoğun ilgisi.

01.11.2017 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğaziçi Mezunlar Derneği'nde gerçekleştirilen, Başak'ın ana sponsor olduğu "1923'ten Günümüze Cumhuriyet" etkinliğinde mezunların ilgisi oldukça yoğundu.

Bereketin sembolü yerli traktör Başak'ın ana sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği'nde gerçekleştirilen "1923'ten Günümüze Cumhuriyet" etkinliğine Boğaziçi Üniversitesi mezunlarının ilgisi yoğundu. Prof. Dr. Rıdvan Akar ve Dr. Hazal Pabuçcular'ın konuşmacı olduğu "1923'ten Günümüze Cumhuriyet" konulu panel Bümed Atatürk Salonu'nda gerçekleştirildi.

"1923'DEN GÜNÜMÜZE CUMHURİYET" ETKİNLİĞİNDE DÜNDEN BUGÜNE BAŞAK…

Başak Traktör Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Bayramoğlu; "Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olmuş sektöründe başarılı gençlerimizin tarıma yönelmesini önemsiyoruz."

Gökhan Bayramoğlu "Başak olarak 103 yıllık köklü tarihçeye sahibiz. Bümed'in "1923'ten Günümüze Cumhuriyet" etkinliğine ana sponsor olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Etkinlikte bahçede sergilenen iki farklı traktör çok ilgi çekti. 1978 yılında projesi ve mühendisliği tamamen Türk olan, ilk yerli şanzımana sahip Başak 17 modeli kadar, ileri teknolojiyle üretilen Başak 2075 Plus modeli de büyük ilgi odağı oldu.

Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze kadar ticari ve ekonomik katkıda bulunan Başak'ın tarihçesinin fotoğraflarla anlatıldığı ve Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü hocalarının seminere konuşmacı olarak katıldığı toplantının ardından seçkin bir kokteyl ile Boğaziçililer biraraya geldiler.

BÜMED Atatürk Salonu'nda gerçekleştirilen seminer sonrası fotoğraf sergisinde de ekonomi vizyonuyla Cumhuriyet'in kuruluşundan bugüne adeta kısa bir yolculuk yapıldı.

Etkinlik kapsamında Zeybekus Akademi'den değerli Zeybek üstatlarının dansı da ilgi gördü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başak, Bümed'in '1923'ten Günümüze Cumhuriyet' Etkinliğine Sponsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement