Başakşehir'de ambulans şoförünü yaralayan kadın serbest bırakıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başakşehir'de ambulans şoförünü yaralayan kadın serbest bırakıldı

05.01.2023 10:45  Güncelleme: 16:17

BAŞAKŞEHİR'de tartıştığı ambulans şoförünü kolundan bıçakla yaralayan kadın adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

BAŞAKŞEHİR'de tartıştığı ambulans şoförünü kolundan bıçakla yaralayan kadın adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Başakşehir'de önceki gün ambulans ile otomobilin karıştığı trafik kazası sonrası sürücüler arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Otomobil sürücüsü Zekiye K. ambulans şoförü Bayram E.'yi bıçakla kolundan yaraladıktan sonra görüntü çeken başka bir sürücüyü de tehdit etti. Kavga görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından yakalanan Zekiye K. ve arkadaşı Çağla N.K. gözaltına alındı. Çağla N.K., ifadesinin ardından serbest kalırken Zekiye K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adalet Sarayı'na sevk edildi.

ADLİ KONTROL TEDBİRİYLE SERBEST BIRAKILDIKüçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı basın açıklamasında, "Olay sonrası şüpheli Zekiye K. hakkında Silahla Tehdit, Silahla Basit Yaralama ve Hakaret suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından derhal soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli Zekiye K.'nın Silahla Basit Yaralama suçundan Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından Adli Kontrol Altına alınmasına karar verilmiştir. Soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve sorumlular hakkında yasal gereğine tevessül edilmesi amacıyla tüm işlemler etkin biçimde yapılmaktadır" denildi.

Ambulans şoförünün de şüpheliden şikayetçi olmadığı belirtildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başakşehir'de ambulans şoförünü yaralayan kadın serbest bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement