Başakşehir'de Murat Göğebakan Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Başakşehir'de Murat Göğebakan Rüzgarı

Başakşehir\'de Murat Göğebakan Rüzgarı

"Aşkın Gözyaşları" ile sahne alan Murat Göğebakan, Başakşehirliler'le buluştu.

11.06.2012 11:01

Gençlik Festivali kapsamında Güvercintepe'de gerçekleştirilen etkinlikte yeni albümü "Aşkın Gözyaşları" ile sahne alan Murat Göğebakan, Başakşehirliler'le buluştu.

Konserde açılış konuşmasını yapan Başakşehir Belediyesi Başkan yardımcısı Haluk Dikbaş, ''Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin hazırlamış olduğu Gençlik Festivali konserine hoşgeldiniz.Gençlik bizim geleceğimiz.Biz onların heyecanı ile hareket ediyoruz. Biz gençlerle geleceğe yürüyoruz. Bu anlamda bütün gençlerimiz destekliyoruz''dedi.

Güvercintepe Tepe İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gençler Murat Göğebakan'ın şarkılarına eşlik ederek hep birlikte söyledi. Gece boyu dans ederek eğlenen gençler sanatçıyı uzun süre ayakta alkışladı.

Murat Göğebakan Başakşehir'in kendisi için büyük önem taşıdığını belirterek, ''Biz buraya eğlendirmeye geldik.Önce eğlendirelim sonra eğlenelim dedik.Genç kardeşlerimizle birlikte olmak istedik'' diyekonuştu.

Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Göğebakan yoğun ilgiden oldukça memnun olduğunu belirtirken Gençlik Festivali konseri için, gençlerin kendisini seçmiş olmasından duyduğu mutluluğu ifadeetti.

Sevmek ve sevilmenin güzelliğinden bahsederek şarkılarıyla izleyenleri coşturan Göğebakan, gençlere eğlenceli dakikalar yaşattı.Ünlü sanatçı unutulmaz eserlerini izleyenlerle hep bir ağızdan seslendirirken, sevenleri Gögebakan'ı sahneden alkışlarla uğurladı.Gencinden yaşlısına büyük bir katılımın olduğu konser havai fişek gösterileri ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başakşehir'de Murat Göğebakan Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement