Başarılı Öğrenci Kazada Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Başarılı Öğrenci Kazada Can Verdi

Başarılı Öğrenci Kazada Can Verdi

Antalya'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü lise öğrencisi 16 yaşındaki Emre Can Erbil yaşamını yitirdi.

24.08.2015 13:01

Antalya'da otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü lise öğrencisi 16 yaşındaki Emre Can Erbil yaşamını yitirdi. Kazada aynı motosiklette bulunan kardeşi ile arkadaşı yaralandı.

Kaza dün saat 19.30 sıralarında Aksu İlçesi, Kundu Turizm Yolu'nda meydana geldi. Lise öğrencisi Emre Can Erbil, 06 DJ 962 plakalı motosikletine kardeşi 13 yaşındaki Eren Erbil ve arkadaşı 14 yaşındaki Doğukan Yaman'ı da alıp mahallede gezmeye başladı. İddiaya göre Emre Can Erbil'in kullandığı motosikletin kontrolsüz kavşakta Osman Özer yönetimindeki 07 DB 236 plakalı otomobille çarpışması sonucu 3 çocuk yaralandı. Kazayı görenler durumu hemen polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

HASTANEDE ÖLDÜ

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, yakındaki özel bir hastaneye götürüldü. Yaralılardan Emre Can Erbil, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Erbil'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsinin ardından Altınova Sinan Mahallesi mezarlığında toprağa verilecek. Eren Erbil ile Doğukan Yaman'ın ise hafif yaralı olduğu kaydedildi.

Ayten Çağıran Anadolu Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Emre Can Erbil'in derslerinde başarılı olduğu belirtildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başarılı Öğrenci Kazada Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement