Başbakan Donup Kaldı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Donup Kaldı

Başbakan Erdoğan, engelli ressam Ayşe Kılıç'ın resimleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

16.05.2012 16:19  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26 yaşındaki engelli ressam Ayşe Kılıç, AK Parti Genel Merkezi girişinde bir sergi açtı. Serginin açılışını da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi.

"SİZ DE TARAMA ÖZÜRLÜSÜNÜZ"

Önce resimleri inceleyip resimler hakkında bilgi alan Başbakan Erdoğan daha sonra Kılıç'la sohbet etti. Resimleri nasıl yaptığını soran Başbakan Erdoğan'a Kılıç, ayaklarıyla fırçayı nasıl kullandığını gösterdi. Kulplu bir bardakla da çay içen ressam Ayşe Kılıç, ayaklarıyla saçlarını tarayabildiğini, makyajını dahi kendinin yaptığını söyledi. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, saçlarını taraması için Kılıç'a tarak verilmesini istedi. Ancak çevredeki kadınlardan kimsede tarak yoktu. Bunun üzerine Erdoğan, "Siz tarama özürlüsünüz" dedi. Neyse ki tarak bulundu ve Ayşe Kılıç, ayağıyla tuttuğu tarakla saçlarını taradı.

AYAKLARINI KULLANMAYI, ANNESİ ÖĞRETMİŞ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda telefon operatörü olarak çalışan 26 yaşındaki Ayşe Kılıç, 5 yaşındayken bir kaza sonucu kollarını kaybettiğini, annesinin de kendisine ayaklarını kullanmayı öğrettiğini söyledi.

Başbakan Donup Kaldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Donup Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement