Başbakan Erdoğan: "Yusuf Uzun'la Yola Devam" - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan: "Yusuf Uzun'la Yola Devam"

Başbakan Erdoğan: "Yusuf Uzun\'la Yola Devam"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beylikdüzü'nde coşkulu bir miting gerçekleştirdi.

10.03.2014 13:30

Beylikdüzü'nde coşkulu bir kalabalığa hitap eden Başbakan Erdoğan, Büyükşehir ve Beylikdüzü Belediye Başkanlarının ellerini havaya kaldırarak, "Ben, kardeşlerimiz Kadir Topbaş ve Yusuf Uzun'u sizlere emanet ediyorum. 30 Mart bir başka olacak. Demokraside bir milat olacak" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Beylikdüzü'nde coşkulu bir miting gerçekleştirdi. Seçim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü'ne gelen Başbakan Erdoğan vatandaşlara yaptığı sesleniş öncesinde tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı. Başbakan Erdoğan, kuvvetli yağışa rağmen alanı dolduran vatandaşlara yaptığı konuşmada, "30 Mart, demokraside bir milat olacak. Beylikdüzü Belediyesi bizde, büyükşehir bizde, merkezi yönetim bizde. Yola yine birlikte devam edeceğiz. Bu üçlü dayanışma Beylikdüzü'nü daha iyi yarınlara taşıyacak. Bu adımları atarken hep beraber olduk. Nasıl bir Beylikdüzü vardı, son on yılda nasıl Beylikdüzü oldu" diye konuştu.

"Gece Gündüz Demeden Çalışmaya Devam Ediyoruz"

Son on yılda yapılan hizmetlerin ülkede meydana getirdiği güçten bahseden Başbakan Erdoğan, "Metrobüs bizle geldi. Biz hizmet siyaseti yapıyoruz. Metrobüsten memnunsunuz. Merkezi yönetim olarak, Metroyu da getireceğiz. Metro Büyükçekmece'ye kadar uzanacak. Biz hizmet, eser üretiyoruz. Kalan 22 gün gece gündüz demeden çalışmaya var mıyız? Çok çalışacağız. Durmak yok yola devam. 30 Mart'ın sandıkta adresi belli. Gerek Yusuf Uzun, gerekse Kadir Topbaş kardeşlerimizle yola devam ediyoruz. Ben her iki kardeşimizi de size emanet ediyorum. Birlikteliğimiz çok önemli. Biz Türkiye'yle, Kürdüyle, Arnavutuyla, Lazıyla kısacası herkesle tek milletiz. Tek bayrağız. Batısıyla, Güneydoğusuyla, Karadeniziyle 780 km2 ile tek devletiz. Ulusal güvenliğimizi tehdit eden tüm yapılara karşı 30 Mart'ta gereken dersi vermeliyiz" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan en son "Beraber yürüdük, biz bu yollarda, bize her şey Beylikdüzü'nü, İstanbul'u, Türkiye'yi hatırlatıyor" diyerek, 30 Mart'ın hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan: 'Yusuf Uzun'la Yola Devam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement