Başbakan Yıldırım: "(Halkbank Genel Müdür Yardımcısının ABD'de Tutuklanması) Şimdi Tabii Bu da... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yıldırım: "(Halkbank Genel Müdür Yardımcısının ABD'de Tutuklanması) Şimdi Tabii Bu da...

01.04.2017 21:59

Başbakan Yıldırım: "(Halkbank genel müdür yardımcısının ABD'de tutuklanması) Şimdi tabii bu da ilginç bir durum, bu da çok anlaşılır bir şey değil. Bu arkadaş 2014'ten bu yana 7-8 sefer gitmiş gelmiş.

Başbakan Yıldırım: " (Halkbank genel müdür yardımcısının ABD'de tutuklanması) Şimdi tabii bu da ilginç bir durum, bu da çok anlaşılır bir şey değil. Bu arkadaş 2014'ten bu yana 7-8 sefer gitmiş gelmiş. O vakte kadar hiçbir şey olmuyor, bu sefer tutuklanıyor. Tutuklanma sebebi de Rıza Zarrab davası. İran'a ambargoyu ihlal edecek bir takım para transferlerinde imzası olması, iddia bu. Peki bu yeni bir şey değil ki o zaman yapmadınız da şimdi yaptınız? Burada da bir FETÖ ayağı var. Burada FETÖ'nün bir oyunu, bir tezgahı olduğu çok aşikar."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: '(Halkbank Genel Müdür Yardımcısının ABD'de Tutuklanması) Şimdi Tabii Bu da... - Son Dakika


Advertisement