Başhekim Sezgin Demir Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Başhekim Sezgin Demir Toprağa Verildi

Başhekim Sezgin Demir Toprağa Verildi

Gümüşhane'de geçirdiği trafik kazası sonucu ölen Köse İlçe Hastanesi Başhakemi 41 yaşındaki Dr.

25.09.2013 17:48

Gümüşhane'de geçirdiği trafik kazası sonucu ölen Köse İlçe Hastanesi Başhakemi 41 yaşındaki Dr. Sezgin Demir, Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi Yenicami Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sezgin Demir için Yenicami Köyü Merkez Camii'nde cenaze namazı kılındı. Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Gümüşhane'nin Köse İlçesi Kaymakamı Arif Karaman, Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları ve akrabalarının katıldığı cenaze töreni öncesi Sezgin Demir'in 1 haftalık eşi Tuğçe Demir ve annesi Şükrüye Demir, gözyaşlarına boğuldu. Köse Kaymakamı Arif Karaman, "Sezgin bey ile 1 yıldır mesai yürütüyorduk. 24 saatini, yaşamını mesleğine adamış başarılı bir arkadaşımızdı. Buradaki kalabalıkta çevresi tarafından ne kadar sevildiğini gösteriyor" dedi.

CENAZE NAMAZINI DAYISI GÖZYAŞLARI İÇİNDE KILDIRDI

Sezgin Demir'in ölüm haberini alınca hac görevi için bulunduğu Medine'den Trabzon'a gelen dayısı Muhammet Demir, tabut başında bir süre gözyaşı döktü, yeğeninin yüzünü açarak tabutun üzerine kapandı. Yakınlarının sakinleştirdiği Muhammet Demir, gözyaşları içinde cenaze namazını kıldırdı. Dr. Sezgin Demir'in cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi.

NİKAH DÖNÜŞÜ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul'da Tuğçe Demir ile geçen hafta nikah kıydıktan sonra görev yeri olan Köse'ye dönmek üzere yola çıkan Dr. Sezgin Demir, önceki gün Trabzon'un Maçka ilçesinden yakınlarını arayarak Gümüşhane'ye doğru yolda olduğunu söyledi. Ancak, dün sabah Köse İlçe Hastanesi'ne gelmemesi, telefonlara da cevap vermemesi üzerine başlatılan arama çalışmaları sonrasında Dr. Sezgin Demir'in kullandığı 29 DK 663 plakalı otomobil, Gümüşhane'nin İkisu köyü yakınlarında Harşit Çayı yatağında, Başhekim Demir'in cesedi de aracın dışında bulundu. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başhekim Sezgin Demir Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement