TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonunun, Silivri L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu İnceleme Taslak Raporunda yazılmış olan görüşlere karşı tutuklu gazetecilerin cevaplarını tespit etmek için Basın Konseyi tarafından oluşturulan komisyon bugün ikinci toplantısını gazeteci Nedim Şener ile yaptı.
Basın Konseyi'nce yapılan açıklamaya göre, Nedim Şener ile Yüksek Kurul Üyesi Gazeteci Pınar Türenç ile Konsey Genel Sekreteri Av. N. Kaan Karcılıoğlu bugün Basın Konseyinde bir araya gelerek Silivri Cezaevindeki koşullar ve burada inceleme yapan TBMM Komisyonunun rapor taslağını değerlendirdi.
Komisyonun çalışmaları bittiğinde, hazırlanan rapor kamuoyuna duyurulacak.
MK - İstanbul/ Şişli
Son Dakika › Güncel › Basın Konseyi'nce Oluşturulan Komisyon Silivri Cezaevi'nde Yatan Gazetecilerle Görüşmeye Devam... - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?