Basın Mensupları ile 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Basın Mensupları ile 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı

Basın Mensupları ile 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç'in davetiyle Kilis'teki yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

14.07.2013 17:14

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı'nın değerlendirildiği toplantıya Kent Gazetesi'nden İbrahim Güneş, Kilis Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Reyhanlı, Zeytin Dalı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Muhlis Salihoğlu, Çağdaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Demirtaş, Kilis'in Sesi Gazetesi Yazarı Ahmet Laz, Avrupa Gazeteciler Derneği Kilis Temsilcisi Yakamoz Yakut, Habertürk Gazetesi Kilis Temsilcisi Lokman Happani, Hududeli Gazetesi'nden Erol Arslan ile üniversite yöneticileri katıldı.

Üniversitemizdeki Kilis Evi'nde düzenlenen ve Genel Sekreter Yardımcımız Mehmet Ali Can'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Güvenç basın temsilcilerine üniversitemiz ile ilgili konularda bilgilendirme konuşması yaptı. Rektör Güvenç, geçtiğimiz eğitim döneminde yapılan faaliyetlere ilişkin bilgi verirken, resmi olarak kurulumu tamamlanan Ziraat Fakültesi ile bu fakülteye kampus alanı olması planlanan Fidanlık bölgesindeki üçüncü kampus kazandırma çalışmaları, Karataş Kampüsü'ndeki yenileme ve sosyal tesis çalışmaları, 2013-2014 öğretim yılında ilk kez öğrenci alacak olan Gıda Mühendisliği, İlahiyat, Optisyenlik gibi yeni bölümler, , akademik ve fiziki gelişmeler konusunda değerlendirmelerde bulundu. Yeni eğitim döneminde hizmete açılacak olan 3000 öğrenci kapasiteli, son sistem teknolojinin kullanıldığı ve içinde laboratuarlar ile uygulama sınıflarının da olduğu Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Binası, öğrencilerin kampüse giriş çıkışlarında, yemekhanede ve öğrenci kimliği olarak kullandıkları çipli akıllı kartlar, yeni yapılan spor tesisleri de Rektör Güvenç tarafından dile getirilen diğer konu başlıklarını oluşturdu. Toplantı verilen akşam yemeği ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Basın Mensupları ile 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement