Başka Olur Ekşi'lerin Sünneti - Son Dakika
Güncel

Başka Olur Ekşi'lerin Sünneti

Başka Olur Ekşi\'lerin Sünneti

Arda, Haktan ve Beyazıt Ekşi; Selçuk Balcı ve Linet eşliğinde erkekliğe ilk adımını attı.

11.09.2017 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin tanınmış Karasulu işadamlarından KH Ekşioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ekşi ile Elif Ekşi çiftinin oğulları Arda, Haktan ve Beyazıt; Karasu Carpediem Diamond Otel'de gerçekleşen muhteşem ve dillere destan sünnet töreniyle, erkekliğe ilk adımını attı. Gecede sahne alan; Karadenizli ünlü sanatçı Selçuk Balcı ve Ünlü Sanatçı Linet; davetlilere unutamayacakları zamanlar yaşattı.

SEÇKİN DAVETLİLER HASAN EKŞİ İLE ELİF EKŞİ ÇİFTİNİ YANLIZ BIRAKMADI

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç Dr. Hasan Ali Çelik, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, SASKF Başkanı Yaşar Zımba, AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı, CHP İlçe Başkanı Nurhan Aydın, MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, MÜSİAD Sakarya Şubesi Teşkilatlandırma Komisyonu Başkan İsmail Filizfidanoğlu ile iş, spor, sanat, medya, dernek, oda, askeri Ekşi Ailesi'nin uzak ve takından gelen çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Sahneye trampet ve animatörler eşliğinde gelen Arda, Haktan ve Beyazıt Ekşi, masaları tek tek gezerek, misafirlerini selamladı. Gecenin açılış dansını da minik erkeklerin anne ve babası Elif – Hasan Ekşi çifti yaptı. Ekşi çiftinin duygu dolu dansları büyük alkış aldı. Düğün alanında kurulan animasyon standı ve oyun alanı, davetlilerin çocukları tarafından gece boyunca ilgi odağı olurken, Arda, Haktan ve Beyazıt Ekşi, arkadaşlarıyla bu alanda animatörler eşliğinde saatlerce eğlendi.

SANATÇI VE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Yenilen yemeğin ardından Karadeniz şarkılarının sevilen ismi Selçuk Balcı konseri ile tam bir müzik şöleni başladı. Sahne önünde uzun süre horon oynayan davetliler büyük alkış aldı. Balcı'nın ardından sahne alan sevilen sanatçı Linet, güçlü sesi ile davetlilere gecenin finalinde muhteşem bir konser yaşattı. Linet'in sahne almasından önce dakikalarca süren havai fişek gösterisi, Karasu'nun merkezinden de görülecek bir görsel şölen ortaya koydu. Davetliler, bu muhteşem gösteriyi uzun süre izledi. Havai fişek gösterisinin ardından sahneye gelen Linet, kıyafeti ve güçlü sesiyle davetlilerin ilgi odağı oldu. Linet hayranları, sahne önünden bir an bile ayrılmayarak tam bir festival gecesi görüntüsü çizdi. Gecenin geç saatlerine kadar süren konser ile festival gibi sünnet düğünü programı son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başka Olur Ekşi'lerin Sünneti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement