Başkan Akgün: Esnafımızın Yüzü Gülsün - Son Dakika
Güncel

Başkan Akgün: Esnafımızın Yüzü Gülsün

Başkan Akgün: Esnafımızın Yüzü Gülsün

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, amaçlarının ilçe genelinde her mahalleyi cazibe merkezi haline getirmek olduğunu söyledi.

10.10.2013 21:30  Güncelleme: 15:42

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediyenin teknik ekibi ve meclis üyeleri ile birlikte Sinanoba Mado Cafe'de Sinanaoba esnafıyla kahvaltı yaptı. Esnafın sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Akgün; "Esnaf bir kentin can damarıdır. O damarın atması için her zaman esnafımıza destek olacağız." dedi.

Sinanoba'ya yapılan hizmetler hakkında da bilgi veren Başkan Akgün; " Yapmış olduğumuz her hizmette Sinanoba ve Mimaroba'nın değeri daha da arttı. Bunun başında yeşil yaşam kuşağı geliyor. Yapımının sonuna gelinen yaşam parkımız sayesinde esnafımızın da yüzü gülecek. İstanbul'un en büyük yeşil yaşam kuşağı olan parkımıza sadece Büyükçekmece halkı değil İstanbul'un her yerinden insan gelecek" diye belirtti.

Esnafla gerçekleştirdiği kahvaltı sonrası yeşil yaşam kuşağını da gezen Başkan Akgün vatandaştan aldığı olumlu tepkiler sonucu mutlu olduğunu belitti. Bir belediye başkanının siyasetle işi olmaması gerektiğini söyleyen Başkan Akgün; " Benim ve ekibimin yapmış olduğu hizmette siyaset olmaz. 37 yıllık belediyecilik hayatımda bunu benimsedim ve ekibimin de böyle olmasını istedim" şeklinde konuştu.

İlçe genelinde hizmetleri son sürat devam ettirdiklerini anlatan Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi;

" Celaliye -Kamiloba'dan başlattığımız hizmet atağını Kumburgaz,Güzelce,Mimarsinan, Tepecik ve Pınartepede devam ettirdik. Amacımız hem şehrimizin her mahallesini her sokağını cazibe merkezi haline getirmektir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Akgün: Esnafımızın Yüzü Gülsün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement