Ziyarette konuşan AYGÜL sözlerine şöyle devam etti-Adanana'ya tayinimizi çıkması münasebetiyle geçmişte beraber çalıştığımız kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz ve Tabi sizin de bildiğiniz gibi birlikte Malatya'da önemli çalışmalar yapılmıştır Bunlar hep el birliği ile olmuştur dedi 2011 yılında Tarımsal ve Hayvancılık üretiminde önemli artışlar yaşanmıştır,bu artışlar bazı alanlarda % 30 a kadar yükselmiştir,diyen AYGÜL sözlerine şöyle devam etti Malatya'da birlik olarak hayvancılık anlamında önemli gelişmeler sağlayan İhsan bey ve ekibini tebrik ediyorum diyen AYGÜL ,Birlikler artık belirli bir seviyeye ulaşmıştır Bundan sonraki yapacağı işlerde de çok büyük hizmetlere vesile olacaklarını düşünüyorum diyen AYGÜL özellikle kısa sürede önemli çalışmalar yaparak Malatya'nın neredeyse Tüm koyun keçi yetiştiricilerini üye yaparak önemli çalışmalar yapan ve bu sene de önemli destekler gelmesi için uğraşan Başkan ve ekibini tebrik ediyorum diyen AYGÜL Birlikte çalışmanın verdiği avantajı verimliliği ve desteği Malatya çiftçisine ne kadar sağlayabilirsek o kadar mutlu oluruz dedi ve sözlerine şöyle devam etti İnşallah bundan sonra da destekler artarak eder dedi ve teşekkür ederek helallik istedi.
Malatya İli Damızlık Koyun keçi yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan AKIN İse sözlerine şöyle başladı Hamit bey gerçekten önemli bir abimiz olarak güzel hizmetler yapmıştır diyen AKIN Gerek Şube müdürü olması, gerek Malatyalı olması münasebetiyle İl müdürü olduğu zamanlarda iki yıla yakındır önemli çalışmalar yaparak hayvansal üretimin artmasına yardımcı olarak Hayvancılık anlamında birliklere her alanda destek olmuştur, Bu anlamda kendisine ve ekibine teşekkür eden Başkan AKIN sözlerine şöyle devam etti Malatya'dan ayrılması tabi ki bizleri üzülüyor ama gideceği ilin büyük olması ve sorumluluğunun daha da artmasından dolayı önemli çalışmalar yapacağını biliyoruz.
Malaryamıza gelecek olan İl müdürünün ise birlikler ile koordineli çalışacağını ve koordineli çalışıldığında önemli sonuçlara ulaşılacağı sonucu ortadadır diyen AKIN Hamit bey gerçekten sivil toplum örgütleri ve birliklerin önemli atılım yapması için destek olmuştur bunları kısaca özetleyecek olursak bir çok konuda birliklere destek olmuştur bir örnek verecek olursak Bir hafta önce Meralara çıkışların 15 Mayısta yapılacağına dair bir yanlış karar alınmıştı. Bu kararın erkene 1 mayısa alınması noktasında bizlere destek olan müdürümüze teşekkür ediyoruz diyen Başkan AKIN Ayrıca mera komisyonu % 90 küçükbaş hayvancıları ilgilendiren bir karar alırken bizleri komisyonda olmasak da haberdar etmeleri bir mecburiyettir ve sorumluluktur bu sorumluluklarını yerine getirmelerini istiyoruz dedi ve AYGÜL den kendiside helaklik isteyerek yeni görev yerinde başarılı olması temennisinde bulundu.
Son Dakika › Güncel › Başkan Akın'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.