Başkan Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Akkaya'ya Ziyaret

Başkan Akkaya\'ya Ziyaret

Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği Genel Başkanı Nedim Kılıç Başkan Akkaya'yı ziyaret etti.

17.09.2012 16:43

Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği Genel Başkanı Nedim Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı ziyaret etti.

Dernek üyeleri ile birlikte İstasyon Parkta Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı ziyaret eden Kılıç Başkan Akkaya ile eskiye dayanan bir dostlukları olduğunu kaydetti. Kılıç "Başkanımız her zaman bize destek olmuştur. Kendisine teşekkür ediyoruz." dedi. Nedim Kılıç Dernek olarak başlattıkları mavi kapak toplama kampanyası ile 1045 tekerlekli 40 akülü sandalyeyi engellilere ulaştırdıklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya da yaptığı konuşmada " Sosyal Belediyeciliğin bir gereği olarak açtığımız kursta Özürlü vatandaşlarımızı hayata kazandırıyoruz. Engelli aileleriyle devamlı iletişim halindeyiz." dedi.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Ak Parti İl BaşkanVekili Mehmet İzgi'nin de bulunduğu ziyarette Dünya Engelliler ve Dostları Gelişim Derneği Genel Başkanı Nedim Kılıç Başkan Akkaya'ya plâket ile ihtiyaç sahibi özürlü vatandaşa verilmek üzere tekerlekli sandalye verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement