Başkan Aktaş'tan Amatör Spora Destek - Son Dakika
Güncel

Başkan Aktaş'tan Amatör Spora Destek

Başkan Aktaş\'tan Amatör Spora Destek

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte, Gençlergücü Kulübünü ziyaret etti.

30.04.2013 13:57  Güncelleme: 14:01

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte, İnegöl amatör spor tarihinde bir ilke imza atarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen ilk takım olan Gençlergücü Kulübünü ziyaret etti.

Aktaş, elde edilen başarının sahiplenilmesi gerekildiğini söylerken, Play-Off maçları öncesinde Gençlergücü yönetimine taahhütte bulunduğu, BAL Ligi'ne yükselmeleri durumunda verilecek olan 10 bin TL'lik ödeneği de takdim etti.

Başkan Aktaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: " Başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Şampiyonluk gerçekten sevindirici, güzel ama beraberinde yeni bir zirve yapıp bundan sonraki süreçte neler yapılmalı anlamında istişare etmemiz gerekiyor. Naçizane bizim de bu konu ile alakalı tecrübelerimiz var. Özellikle yönetici arkadaşlarımızla bunları paylaşalım istedik. İnegöl'ün BAL Ligi'nde bir takımının olması önemli ama bu takımın da İnegöl'e yaraşır, İnegöl'e yakışır ve İnegöl'ü temsil noktasında iyi şeylere imza atan bir takım olması lazım. İnegöl'ün genel anlamda bunu sahiplenmesi ve kucaklaması gerekir diye düşünüyor, şampiyonluğun tüm şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Gençlergücü Spor Kulübü Genel Sekreteri Kamuran Balkan ise, İnegöl'ün sporla ilgili tüm alanlarından tebrik aldıklarını ve bu durumun kendilerini çok memnun ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın spora ve sporcuya her zaman destek olduğunu söyleyen Balkan, bu durumun kendilerine ayrı bir güç kattığını da dile getirerek Aktaş'a her türlü desteğinden ötürü teşekkür etti.

Kamuran Balkan son olarak, BAL Ligi'nde kalıcı olabilmek adına çok ciddi kararlar alıp uygulama aşamasında olacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Aktaş'tan Amatör Spora Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement