Başkan Ankara'da Önemli Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Güncel

Başkan Ankara'da Önemli Temaslarda Bulundu

Başkan Ankara\'da Önemli Temaslarda Bulundu

Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel'le görüştü.

17.08.2012 15:58

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile önemli görüşmeler yaptı.

BÜYÜKŞEHİR - MEB İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'i ziyaret etti. Ziyarette Bakan Dinçer, Başkan Karaosmanoğlu'na, Büyükşehir Belediyesi'nin ilköğretim 6. sınıf öğrencilerine dağıttıkları bilgisayarların Fatih Projesi'ne uygun hale getirilmesini önerdi. Başkan Karaosmanoğlu'nun da olumlu bulduğu öneri değerlendirilecek.

3 YILDA 80 BİN BİLGİSAYAR DAĞITILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2009 yılında başlattığı proje kapsamında ilköğretim 6. sınıf öğrencilerine 3 yılda toplam 80 bin diz üstü bilgisayar dağıtmıştı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM YASASI ELE ALINDI

Daha sonra TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel'i ziyaret eden Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu, Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde Kocaeli'nin genel durumunu görüştüler. TOKİ Başkanı Karabel, Başkan Karaosmanoğlu'nun 'Kocaeli'deki kentsel dönüşüm uygulamalarını TOKİ ile birlikte yapalım" şeklindeki önerisini sıcak karşıladığını söyledi.

BAKAN ERGÜN'LE DE GÖRÜŞTÜLER

Öte yandan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'le de yapılan görüşmede devam eden bazı projelerin bürokratik süreçlerinin değerlendirilmesi de istendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ankara'da Önemli Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement