Başkan Çağırıcı'dan Şampiyonlara Destek - Son Dakika
Güncel

Başkan Çağırıcı'dan Şampiyonlara Destek

Başkan Çağırıcı\'dan Şampiyonlara Destek

Özel Orkunoğlu Koleji'nin hedefi, Fransa'da düzenlenecek Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek.

29.01.2013 11:26

Orkunoğlu Koleji'nin hedefi Türkiye şampiyonluğu

21012-13 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Erkekler Futbol Grup Birinciliğini kazanan Özel Orkunoğlu Koleji'nin hedefi, Fransa'da düzenlenecek Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek.

Orkunoğlu Eğitim Kurumları Genel Müdürü İlker Çeteci ve Orkunoğlu Koleji Müdürü Nevzat Ünsal, Genç Erkekler Futbol Şampiyonası Grup Birinciliği Kupası ile Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı ziyaret etti. Genel Müdür Çeteci, İstanbul'da 205 okul arasından 3. olarak Sinop'ta düzenlenen Grup Şampiyonasına katıldıklarını ve birinci olarak yarı finale kaldıklarını söyledi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, okul yöneticilerini tebrik ederek, " Çorum'da düzenlenecek Yarı Final maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah buradan da birinci olarak çıkıp finallerde Türkiye şampiyonu olarak ilçemizin adını duyurursunuz" dedi.

Genel Müdür Çeteci de hedeflerinin yarı finali de geçerek Antalya'da Türkiye Şampiyonu olup Nisan ayında Fransa'da düzenlenecek Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etmek olduğunu söyledi.

Başkan Çağırıcı, spora büyük önem verdiklerini belirterek, "Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü'nü kurduk. Sporun her dalında uluslararası müsabakalara katıldıkları zaman yardımcı oluyoruz. Özel Orkunoğlu Koleji'nin başarılı futbol takımına da yardımcı olacağız. Kendilerini dünya şampiyonu olarak görmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çağırıcı'dan Şampiyonlara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement