Başkan Çakır'dan Otobüs Denetimi - Son Dakika
Güncel

Başkan Çakır'dan Otobüs Denetimi

Başkan Çakır\'dan Otobüs Denetimi

Başkan Çakır öğrencilerin şikayeti üzerine otobüsleri denetledi.

07.11.2012 13:08

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, sosyal paylaşım siteleri üzerinden kendisine ulaşan üniversite öğrencilerinin, otobüslerde yaşanan doluluk şikayeti üzerine ilginç bir uygulamaya imza attı.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, sosyal paylaşım siteleri üzerinden kendisine ulaşan üniversite öğrencilerinin, otobüslerde yaşanan doluluk şikayeti üzerine ilginç bir uygulamaya imza attı. Sabah öğrencilerin bindiği toplu taşıma araçlarını belediye önünde durduran Başkan Çakır, öğrenciler ile otobüs içerisinde sohbet ederek, sorunların çözümü için çalışma yapacaklarını belirtti.

Erzincan Üniversitesinin şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Yanlızbağ Yerleşkesinde 2012- 2013 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte kent merkezinden otobüslerle okullarına giden öğrenciler, sosyal paylaşım siteleri facebook ve twitter üzerinden otobüslerin yetersizliğinden ve aşırı doluluktan oluşan şikayetlerini Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır'a iletti. Başkan Çakır, sabah erken saatlerde öğrencileri taşıyan otobüsleri durdurarak öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Öğrencilerin ayakta gittiğini gören Belediye Başkanı Çakır, yapılan şikayetlerin haklı olduğunu ve bu sorunu çözümü için ilgili kişiler ile çalışma yapılacağını öğrencilere aktardı. Çakır, "Sosyal paylaşım siteleri üzerinden öğrencilerden özellikle halk otobüsleri ile ilgili şikayetler aldım. Bu şikayetleri tespit etmek içinde üniversiteye giden otobüsleri durdurdum. Sorunun çözümü için ilgili arkadaşlar ile çalışma yapacağız ve gerekirse yeni otobüsler alacağız Bu sorun sadece Üniversitemiz hattın da ve sabah saatlerinde yaşanıyor. Genç arkadaşlarımızın okullarına gitmek için yaşadığı sıkıntıları en kısa sürede gidereceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çakır'dan Otobüs Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement