Başkan'dan Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan'dan Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan\'dan Civelek\'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Karaosmanoğlu, İl Başkanı Civelek ile kutsal topraklardan dönen hacıları ziyaret etti.

05.11.2012 11:14

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kutsal topraklardan dönen AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ile hacıları ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Civelek ile ziyaret ettiği hacılara hayırlı olsun dileklerini iletti.

HACILARA KONUK OLDU

Başkan Karaosmanoğlu, hac görevlerini tamamlayarak kutsal topraklardan ilimize dönen AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İl Yöneticisi Mehmet Öztürk, eski Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil ile Yuvacık Tınaztepe'den Mehmet Akcan'ı ziyaret etti. Civelek ile ziyaret ettiği hacılara hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Karaosmanoğlu'na zemzem ve hurma ikram edildi.

ANILARINI PAYLAŞTILAR

Hac görevini yerine getirmenin ve kutsal topraklara ayak basmanın heyecanını hala yaşayan hacılar, Başkan Karaosmanoğlu ile yaşadıkları o güzel anları paylaştı. Bu güzel atmosferi daha önce kendisinin de yaşadığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, sohbette Civelek ve hacılarla hatıralarını paylaştı.

HUZUR BULUYORUZ

Hacılardan kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Hacılarımızdan kutsal topraklarda yaşadıklarını dinledikçe sanki oradaymış gibi huzur buluyoruz. Hacılarımızı bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kutluyoruz'' dedi. İl Başkanı Civelek de, Başkan Karaosmanoğlu ile kendisini ziyarete gelenlere kutsal topraklarda yaşadığı duyguları anlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan'dan Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement