Başkan Dündar'dan Vefa Örneği - Son Dakika
Güncel

Başkan Dündar'dan Vefa Örneği

Başkan Dündar\'dan Vefa Örneği

Başkan Dündar KOAH Hastası Yıldız'ı evinde ziyaret etti.

25.03.2013 15:18

Başkan Dündar'ın KOAH Hastasını Ziyarette Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ovaakça Çeşmebaşı Mahallesi'nde oturan Osmangazi Belediyesi'nden emekli Koah hastası Nihat Yıldız'ı evinde ziyaret ederek, kendisine acil şifalar diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez ile birlikte Nihat Yıldız'ı evinde ziyaret eden Başkan Dündar, hastalığı ve tedavi süreci ile ilgili bilgi aldı. Osmangazi Belediyesi Temizlik işleri biriminde 15 yıl çalışıp 2004 yılında emekli olan Nihat Yıldız'ın rahatsızlığının kendilerini üzdüğünü belirten Başkan Dündar, "Nihat abimiz, uzun yıllar Osmangazi Belediyesi'nde çalışıp hizmet etmiş ve emekli olmuş bir büyüğümüz. 6 ay önce böyle bir rahatsızlığa yakalandığını duyunca çok üzüldük. Kendisine Allah'tan acil şifalar diliyorum. İnşallah, tedavisi olumlu sonuç verir ve kısa sürede eski sağlığına kavuşur" dedi.

Osmangazi Belediyesi'nde uzun yıllar çalışıp emekli olduktan sonra, yakalandığı hastalık nedeniyle evinden dışarıya çıkamaz olan Nihat Yıldız,

Başkan Mustafa Dündar'ın ziyaretinin kendisini ve ailesini çok sevindirdiğini söyledi. Başkan Dündar ile hasta yatağında bir süre sohbet eden Yıldız, "15 yıl belediyede çalışıp emekli oldum. 6 ay önce rahatsızlanıp doktora gittiğimde, Koah hastası olduğumu öğrendim. Solunum yetmezliği nedeniyle evimden dışarı çıkamıyorum. Tedavi sürecim devam ederken, sayın başkanımızın bu ziyareti, beni son derece sevindirdi, çok duygulandım. Kendisine, bu vefalı davranışı için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Dündar'dan Vefa Örneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement