Başkan Ergün'den Tutuklu ve Hükümlülere Destek - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün'den Tutuklu ve Hükümlülere Destek

Başkan Ergün\'den Tutuklu ve Hükümlülere Destek

Cengiz Ergün Manisa E Tipi Kapalı Cezaevi'ni ziyaret etti.

23.04.2013 10:28

Cezaevi Müdürü Katip Özen tarafından karşılanan Başkan Ergün, daha sonra cezaevinde kalan tutuklu ve hükümlülere içerisinde çeşitli ihtiyaç maddelerinin olduğu hediye paketlerinden dağıttı.

Manisa E Tipi Kapalı Cezaevini ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, cezaevinde kalan tutuklu ve hükümlülere çeşitli hediyeler verdi. Başkan Ergün'e cezaevini ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Mümin Deniz ve Zabıta Müdürü Aydoğan İra'da eşlik etti. Ziyarette Başkan Ergün ve beraberindekileri, Cezaevi Müdürü Katip Özen karşıladı. Daha sonra konuklarını odasında ağırlayan Özen, çeşitli ikramlarda bulundu.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün burada yaptığı konuşmada, bulundukları makamların hizmet makamı olduğunun altını çizerek, "Yaptığımız bu görevler neticesinde cezaevinde bulunan kardeşlerimizi de unutmadık. Zaten bize sürekli cezavindeki kader mahkumlarından yardım talepleri geliyor. Bu çerçevede kendilerine imkânlarımız doğrultusunda çam sakızı çoban armağanı hediyeler getirdik. Ben burada kalan kardeşlerimize Allah Kurtarsın dileğinde bulunmak istiyorum. Umarım getirdiğimiz hediyeler bir nebzede olsa ihtiyaçlarını karşılar" dedi. Başkan Ergün, daha sonra getirdiği hediyeleri tutuklu ve hükümlülere dağıttı.

Kâtip Özen'den Başkan Ergün'e Teşekkür

Cezaevi Müdürü Katip Özen'de Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Ben sayın başkanımıza ve ekibine cezaevi ile birlikte tutuklu ve hükümlü arkadaşlarımıza verdiği destekler nedeniyle teşekkür ediyorum. Burada zor durumda olan, imkânı kısıtlı olan, ailesine ulaşamayan veya yalnız olan değerli kardeşlerimiz var. Sonuçta bizlerin görevi burada bulunan kardeşlerimizi yeniden topluma faydalı bir birey olarak kazandırmak. Getirdiğiniz hediyeler umarım burada bulunan kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılar. Ben onlar adına sizlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün'den Tutuklu ve Hükümlülere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement