Başkan, Felsefe Okulu Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan, Felsefe Okulu Öğrencileriyle Buluştu

Başkan, Felsefe Okulu Öğrencileriyle Buluştu

Başkan Karaosmanoğlu, Gençlik Hizmetleri Merkezi'nin Gazali Felsefe Okulu öğrencileriyle yemekli toplantıda bir araya geldi

29.03.2013 13:48

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gazali Felsefe Okulu'nun öğrencileriyle bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri Merkezi'nin Gazali Felsefe Okulu'ndaki öğrencilerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Gençlerimizin tüm öneri, görüş ve fikirlerine açığız'' dedi.

GAZALİ FELSEFE OKULU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Merkezi tarafından hayata geçirilen Gazali Felsefe Okulu, üniversite gençlerinin gerek mesleki gerekse kültürel açıdan daha donanımlı bireyler olması için hizmet veriyor. Dersler Büyükşehir Belediyesi'nin fuar içindeki Gençlik Merkezi'nde yürütülüyor. Derslerde, İslam Felsefesinin önde gelen filozofları Gazali, Farabi, İbni Sina, İbni Rüşd, Suhreverdi ve diğer düşünürlerin görüşleri ele alınıyor. Okul süresince öğrenciler bu alanlarla ilgili olarak akademik makaleler okuyor ve kaynak eserleri tanıma fırsatı buluyor.

SON DERECE YARARLI

Gazali Felsefe Okulu'nun öğrencileri Antikkapı'da düzenlenen yemekli toplantıda Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. Yemeğe Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İsmail Kara, KBB Gençlik Hizmetleri Koordinatörü Emin Erdem, Gençlik Hizmetleri Merkezi yöneticileri ve öğrenciler katıldı. KBB Gençlik Hizmetleri Merkezi'nin gerçekleştirdiği organizasyonda eğitim çalışmasının öğrenciler açısından son derece yararlı geçtiği ifade edildi.

UFKUMUZU AÇACAK BİLGİLER

Gazali Felsefe Okulu'nun öğrencileri, ''Böyle bir eğitim çalışması son derece yararlı oldu. Dersleri çok büyük bir keyifle takip ediyoruz. Hocalarımız son derece kaliteli. Ufkumuzu açacak bilgileri bizlerle paylaşıyorlar. Diğer alanlarda da buna benzer okulların açılmasını bekliyoruz. Üniversite gençliği olarak akademik etkinliklerde yer almaktan büyük memnuniyet duyuyoruz'' şeklinde konuştu.

FİKİRLERİNİZİ BİZE İLETİN

Gençlere hizmet etmenin, gençlerin ufkunu açacak çalışmalar yapmanın kendileri için önemli bir hizmet olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Büyükşehir olarak her zaman gençlerin yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz. Gençlerin her türlü görüş ve önerilerine her zaman açığız. Fikir ve dileklerinizi bize her zaman iletebilirsiniz'' açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan, Felsefe Okulu Öğrencileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement