Başkan Kadıoğlu, Semerkand Vakfı Yöneticileriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadıoğlu, Semerkand Vakfı Yöneticileriyle Buluştu

Başkan Kadıoğlu, Semerkand Vakfı Yöneticileriyle Buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Semerkand Vakfı Esenyurt Şubesi’nde düzenlenen sohbet programına katıldı.

23.12.2013 17:04

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Semerkand Vakfı Esenyurt Şubesi'nde düzenlenen sohbet programına katıldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, belediye meclis üyesi aday adayı Aldulkahhar Arvasi'nin organize ettiği yemek ve sohbet programına katıldı. Yenikent Mahallesi Semerkand Vakfı Esenyurt Şubesi'nde düzenlenen akşam yemeği ve sohbet programında, Semerkand Vakfı Esenyurt Şube Başkanı Abdullah Gökçe, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na ilçede yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerinden dolayı Kabe motifli çini tablo armağan etti.

Semerkand Vakfı Esenyurt Şubesi'nde gerçekleşen programda, vakfın çalışmaları hakkında yönetiminden bilgi alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, vakıf yönetimine çalışmalarından ötürü başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Kadıoğlu, "Böyle sivil toplum kuruluşları toplum nezdinde önemli bir yer tutmaktadır. Vakıf olarak yapılan faaliyetler ile ülkemize, milletimize ve gençlerimize faydalı olan kuruluşlardır "dedi.

Akşam yemeği ve sohbet programında, AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Aldulkahhar Arvasi, Semerkand Vakfı'nda organize ettikleri yemek ve sohbet programına katılımından dolayı Başkan Kadıoğlu'na memnuniyetlerini dile getirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kadıoğlu, Semerkand Vakfı Yöneticileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement