Başkan Kocamaz'dan Kan Bağışı - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocamaz'dan Kan Bağışı

Başkan Kocamaz\'dan Kan Bağışı

Kızılay Kan Bağışı Merkezi'ne Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve belediye çalışanları kan bağışı yaptı.

16.02.2012 16:14  Güncelleme: 11:07

Tarsus Belediyesi Beyaz Ev'de yapılan kan bağışına Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Saltuk Buğra Özcanlı, Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yıldız Karacaoğlu, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yıldız Karacaoğlu, Başkan Kocamaz'a yapmış olduğu desteklerden ve yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Karacaoğlu " Türkiye'de kanla ilgili ciddi bir sorunumuz var. Gönüllü kan bağışını yaymak istiyoruz. "Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır" sloganıyla Avrupa standartlarında çalışmalar yapıyoruz. İl genelinde yaptığımız her kampanyaya destek verdiğiniz için size ve çalışanlarınıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Böylesi hayırlı bir hizmete Tarsus'un öncülük etmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Başkan Kocamaz, belediye çalışanlarında katkı sağlamasında ayrıca mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Kocamaz, "İnşallah burada alınan kanlar insanların yeniden hayata dönmesine vesile olur. Bu konuda zerre kadar katkımız olduysa bundan memnuniyet duyarız. Bu konuda kan veren bütün arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sizlere de böyle hayırlı bir göreve vesile olduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" şeklinde konuştu.

Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Saltuk Buğra Özcanlı ve Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Yıldız Karacaoğlu, Tarsus Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz'a desteklerinden dolayı çiçek takdim ederken, Başkan Kocamaz 'da çalışmalarının daim olmasını dileyerek Fincan Takımı hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocamaz'dan Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement