Başkan Kocamaz Sevgisi Dalga Dalga Büyüyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocamaz Sevgisi Dalga Dalga Büyüyor

Başkan Kocamaz Sevgisi Dalga Dalga Büyüyor

Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz'ın ilçelere yönelik iftar programları aralıksız devam ediyor.

25.07.2013 14:10

Başkan Kocamaz sevgisi her yerde olduğu gibi Bozyazı İlçesinde de dalga dalda büyüyor.

Cumhuriyet alanında düzenlenen iftar yemeğinde önce insanlarla sohbet eden Başkan Kocamaz, masaları dolaşarak vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Hoş Seda İlahi Grubunun ilahileri ile başlayan iftar programı Ezanı okunmasıyla devam etti. Ezanın okunmasının ardından Bozyazı Tekmen Belediye Başkanı Mehmet Taş dua etti.

İlk olarak konuşan MHP Bozyazı İlçe Başkanı Ali Yılmaz, misafirlerin ramazan ayını kutlarken, Başkan Kocamaz'a Bozyazı'da böyle bir program düzenlediği için teşekkür etti.

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ise, Başkan Kocamaz'a başarılar dilerken, Bozyazı'da İftar yemeği vermesinden dolayı teşekkür etti.

Ramazan ayının insanların birleşmesine, kaynaşmasına, bir araya gelmesine vesile olan 11 ayın sultanı çok önemli, inançların doruğa çıktığı bir ay olduğunu söyleyen Başkan Kocamaz, tüm dünyada ve Müslüman aleminde birçok karmaşanın yaşandığı bir çok inanan insanın şu kutsal günlerde katledildiği bir dönemde ülkemize birlik, bütünlük, barış ve kardeşlik getirmesini Cenab-ı Allah'tan dilediğini söyledi.

Başkan Kocamaz, "Biz Ramazan ayının ilk gününden bu yana değişik ilçelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Dün Anamur'daydık bugün Bozyazı'dayız yarın bir başka ilçemizde, bir başka bölgemizde, bir başka yaylamızda olacağız. Buradaki maksat illaki hep birlikte oturup yemek yeme değildir. Bir araya gelerek gönüllerimizi birleştirmek, birbirimizi daha yakından tanımak Ramazan'ın feyzinden, bereketinden faydalanmaya gayret etmek. Türkiye'miz her geçen gün yeni yeni karmaşaya, yeni yeni kaos ortamına doğru sürükleniyor. Ülkemizin bir bölgesinde hala barış ve kardeşliği, huzur ve güven ortamını sağlayabilmiş değiliz. Ama buna rağmen biz Türk Milliyetçileri olarak geçmişten bu yana bu ülkede birlik, bütünlük için mücadele ediyoruz. Çünkü birliğin olduğu yerde Yüce Allah kitabında belirtiyor, peygamberimiz hadislerinde belirtiyor " Birliğin olduğu yerde rahmet vardır." Dolayısıyla bu rahmet ayında rahmetten azami şekilde faydalanmak için gayret gösteriyoruz" dedi

16 KASIM 2012 TARİHİNDEN İTİBAREN MERSİN'İ KAZAN KENDİMİZİ DE KEPÇE YAPTIK İLÇE İLÇE, BELDE BELDE, KÖY KÖY DOLAŞIYORUZ

16 Kasım 2012 tarihinden itibaren Mersin'i karış karış gezdiklerini ifade eden başkan Kocamaz, "2014 yılının Mart ayında Türkiye'miz bir yerel seçim heyecanı yaşayacak. Ama gittiğimiz, gördüğümüz her yerde hemşehrilerimiz bu heyecanı şimdiden yaşıyorlar ve biz onlarla beraber olduğumuzda bu heyecanlarını dillendiriyorlar. 2014 Mart'ında yapılacak seçim bugüne kadar yapılan seçimlerden çok farklı olacak. Çünkü bildiğiniz gibi MHP üniter devlet yapımıza halel gelmemesi düşüncesiyle, birlik ve beraberliğimizin sıkıntıya düşmemesi düşüncesiyle karşı çıktığı Büyükşehir Yasası maalesef hayata geçirildi. Her şeye rağmen bir yerlerden talep edildi, talimatlar verildi ve maalesef T.B.M.M.'den de bütün karşı çıkmalara rağmen geçmiş oldu. Daha önce 16 tane büyükşehir varken buna 14 adet daha eklendi ve büyükşehir sayısı 30'a çıkarıldı. 16 Kasım 2012 tarihinden itibaren Mersin'i kazan kendimizi de kepçe yaptık ilçe ilçe, belde belde, köy köy dolaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde bu yasanın önemini anlatmaya çalışıyoruz.

Her zamankinden daha fazla sorumluluk bilinciyle hareket etmek mecburiyetimiz var. Bu ülkenin bekası için, Mersin'in huzur ve güveni için, Mersin'in topyekun ayağa kaldırılması için hep birlikte hareket etmek, saflarımızı sıklaştırmak, gönüllerimizi birleştirmek, el ele, kol kola hareket etmek mecburiyetimiz var. Bu işin artık particiliğinde ötesinde, Mersin ortak paydası etrafında bileşilmesi yönünde hepimizin üzerinde oluşturduğu bir mecburiyet var. Hep birlikte hareket ederek, heyecanlarımızı diri tutarak, birbirimizle yakınlaşarak, her geçen gün sayımızı arttırarak, birlikte hareket ederek Mersin'in geleceğine yönelik bu kararı yine hep birlikte Mart ayında vermiş olacağız. Ben öyle inanıyorum ki insanlar gönüllerini birleştirdiği zaman, halis niyetle, ülke kaygısıyla, memleket kaygısıyla, ülke bütünlüğü kaygısıyla bir araya geldikleri zaman Cenab-ı Allah mutlaka bu samimi niyetlerin yanında olacak o duaları mutlaka kabul edecektir" ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocamaz Sevgisi Dalga Dalga Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement