Başkan Uslu'dan Öğrencilere Karne Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Başkan Uslu'dan Öğrencilere Karne Hediyesi

Başkan Uslu\'dan Öğrencilere Karne Hediyesi

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, ilköğretim okulu öğrencilerine karne hediyesi olarak hikaye kitabı hediye etti.

03.06.2012 14:59

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, ilköğretim okulu öğrencilerine karne hediyesi olarak hikaye kitabı hediye etti.

Emekli öğretmen mizah ve çocuk kitapları yazarı Savaş Ünlü, Tavas İlçesine bağlı Kızılcabölük beldesine Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu'nun konuğu olarak geldi. Savaş Ünlü, Kızılcabölük Atatürk İlköğretim Okulu ve Kızılcabölük Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu öğrencileri ile buluştu. Ünlü, öğrencilerle kitap sevgisi ve okuma üzerine sohbet etti. Ünlü ayrıca, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu'nun öğrencilere hediye ettiği kitaplarını imzaladı. Yazar Savaş Ünlü, Kızılcabölük'e bir ay önce gezmek için geldiğini, başkan Uslu'nun daveti üzerine bu etkinlik için tekrar ziyaret ettiğini söyledi. Öğrencilerle sohbet eden Ünlü, "Öğretmen, doktor, mühendis olmak için önce okumak gerekiyor" dedi.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu da, başarılı olmak için çok okumak gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ve Savaş Ünlü, çocuklara karne hediyesi olarak hikaye kitabı dağıttı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Uslu'dan Öğrencilere Karne Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement