Başkan Uzun, 32 Yıl Önce Evlendiği Yerde Canlı Yayına Çıktı - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun, 32 Yıl Önce Evlendiği Yerde Canlı Yayına Çıktı

Başkan Uzun, 32 Yıl Önce Evlendiği Yerde Canlı Yayına Çıktı

Alternatif Gündem adlı programda Murat Kazanasmaz'a konuşan Başkan Uzun, Beylikdüzü'nde gerçekleştirdikleri hizmetleri ve projeleri anlattı.

10.12.2013 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İST Web TV'nin konuğuydu. Alternatif Gündem adlı programda Murat Kazanasmaz'a konuşan Başkan Uzun, Beylikdüzü'nde gerçekleştirdikleri hizmetleri ve projeleri anlattı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, programa başlarken, şu an İST Web TV'nin kullandığı binanın 32 yıl önce nikâhının kıyıldığı bina olduğunu görünce çok şaşırdığını ifade etti. Murat Kazanasmaz'ın sorularına samimiyetle cevap veren Başkan Uzun, "Beylikdüzü nasıl bir yer?" sorusu karşısında, ''Beylikdüzü sürekli gelişen, büyüyen bir kent. İstanbul'da nüfus yoğunluğu sürekli artıyor, insanlar için artık her şeyin bulunduğu alternatif bir yer Beylikdüzü. Bizim vizyonumuz takip edilen öncü belediye, tercih edilen bir kent olmak" dedi. Başkan Uzun, Beylikdüzü; Gürpınar, Kavaklı ve Yakuplu'nun bir araya gelmesiyle oluşmuş bir kent ve seçilmiş ilk kurucu belediye başkanı olduğunu belirtti. Halkla iç içe olmadan belediyeciliğin yapılamayacağını anlatan Başkan Uzun, "Halk meclislerimiz haftanın belli günlerinde hayata geçiyor ve istekler, beklentiler karşılanmaya çalışılıyor" dedi.

Beylikdüzü'nde Yaşam Var

İlçenin çevre çalışmalarına da vurgu yapan Başkan Uzun, "Beylikdüzü'nde binalar deprem şartnamesine uygun inşa edildi. Daha eski olan binalar ise deprem şartnamesine aykırı değil. Merkezde yüksek binalar mevcutken, sahile doğru imar düşüyor. Sahil kenarında tek kat imarlar da var. Beylikdüzü, yeşil dokuyu koruyan ve mevcut belediye sayesinde 90 yeni park, denize girilebilir bir sahil, 160 dönümlük 1. etabıyla yapımına devam edilen Yeşil Vadi parkına sahip bir ilçe. Kişi başına düşen yeşil alanda Avrupa standartlarında olan bir ilçe" diye konuştu. Sanayinin de Beylikdüzü'nde gayet düzenli ve kaliteli olduğunu belirten Başkan Uzun, Ambarlı Limanı' nın Türkiye'deki en büyük iş hacmine sahip olan liman olduğunu ve B.O.S.B. Kavaklı Sanayi, Beysan Sanayi ve Haramidere Sanayi'de 2 bine yakın sanayi olduğunu belirtti. Her Salı sanayicileri ziyaret ederek gözlem yaptığını da sözlerine ekledi.

"Süratle Gelişen Bir İlçe"

Başkan Uzun ilçedeki sosyal yaşama dair ise "Beylikdüzü durmadan, süratle gelişen bir ilçe. Altyapı çalışmaları, şimdiye kadar yapılan yaklaşık 200 km yol, elektrik, aydınlatma, eğitim alanındaki çalışmalar ön plana çıkıyor. İlçeye kazandırılan, okul öncesi, ilkokul ve liselerin yanında Beylikdüzü Üniversitesi gelecekte olacak projeler arasında. Olimpik yüzme havuzu, tenis kortları ve birçok sporun yapılabileceği spor kompleksi bitmek üzere. 160 noktada spor aletleri buz pisti, sörf ve sualtı kulüpleri mevcut" diye konuştu. Son olarak, Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden de söz eden Başkan Uzun, ''300 yataklı hastanemiz tamamlandığında vatandaşlarımızın hastane arayışları son bulacak'' dedi.

Başkan Uzun, programın sonunda İBB Medya A.Ş Genel Müdürü Ahmet Faruk Yanardağ ile makamında bir süre görüştü ve birimleri ziyaret etti. Görüşmede İST Web TV Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat ve Beylikdüzü Belediyesi Basın Danışmanı Hüseyin Türkoğlu da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun, 32 Yıl Önce Evlendiği Yerde Canlı Yayına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement