Başkan Uzun Vefa Yemeği'nde Partilileriyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun Vefa Yemeği'nde Partilileriyle Buluştu

Başkan Uzun Vefa Yemeği\'nde Partilileriyle Buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nın partililerine yönelik düzenlediği Vefa İftarı'na katıldı.

15.07.2013 13:47

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, Vefa İftarı düzenledi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Vefa Yemeği'nde partililerle bir araya geldi. Beylikdüzü Hasan Doğan Tesisleri'ndeki dev iftara ayrıca AK Parti İstanbul Milletvekili ve Beylikdüzü Sorumlusu Gülay Dalyan, AK Parti İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Beylikdüzü Sorumlusu Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nın partililerine yönelik düzenlediği Vefa İftarı'nda kürsüye çıkan AK Parti İstanbul Milletvekili ve Beylikdüzü Sorumlusu Gülay Dalyan; AK Parti İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve partilerinin partiye hizmet etmiş herkesi kucakladığını, bu geleneğin devam edeceğini dile getirdi.

Ramazan Etkinlik Alanını Ziyaret Ettiler…

Vefa Yemeği sonrası Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ramazan Etkinlik Alanı'na geçerek stantları gezdi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Etkinlik Alanı'ndaki sinema gününde vatandaşlar 'Cenneti Beklerken' adlı filmi izledi. Daha sonra AK Nokta'yı ziyaret eden Başkan Uzun, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyasettin Gergin, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın ile sohbet etti. Ziyarete Başkan yardımcıları İsmail Yalçın ve Osman Dinç de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun Vefa Yemeği'nde Partilileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement