Başkanlık Kupası "Yünlüceli Kızın" - Son Dakika
Güncel

Başkanlık Kupası "Yünlüceli Kızın"

Başkanlık Kupası "Yünlüceli Kızın"

Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen Elazığ Belediyesi Başkanlık koşusu Yurtbaşı Hipodromu'nda gerçekleşti.

20.09.2012 09:14

Türkiye'de bulunan 7 hipodromdan biri olan Yurtbaşı Hipodromundaki yarışları, Elazığ Valisi Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, FÜ Rektörü Prof Dr Kutbettin Demirdağ, ETSO Başkanı Ali Şekerdağ, Belediye Başkan Vekili Atik Birici, Başkan Yardımcısı Kutmettin Yeşilkaya ve Sanatçı Alparslan Özmol yarış severlerle birlikte takip etti.

Elazığ Belediyesi Başkanlık Koşusunu Jokey Menderes Avşar idaresindeki 9 numarayla yarışan "Yünlüceli Kız " isimli at, birincilikle tamamladı.

Koşunun tamamlanmasının ardındın şeref tribününde düzenlenen törende Başkanlık Kupası Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından atın sahibi Abdullah Şahin'e verildi.

Başkan Selmanoğlu, jokey ve antrenörü Cumhuriyet altını ile ödüllendirerek, başarılarının bundan sonra da devam etmesini diledi ve kendilerini tebrik etti. Selmanoğlu ayrıca Başkanlık koşusunda yarışan jokey ve antrenöre sunulmak üzere çeşitli hediyeler takdim etti.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ata sporumuz olan ve ilimizde gerçekleşen bu yarışlara ilginin oldukça yüksek olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlık Kupası 'Yünlüceli Kızın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement