Ankara'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda eylem hazırlığında oldukları tespit edilen 2 DEAŞ üyesi terörist ölü olarak ele geçirildi.
Olay, sabah saatlerinde Etimesgut'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İstanbul'da gözaltına alınan bir teröristin verdiği ifadelere dayanarak Yapracık Mahallesi TOKİ Konutları bölgesinde yaşadıkları belirlenen 2 DEAŞ mensubu teröriste şafak vakti operasyon düzenlendi. Koç başıyla teröristlerin bulunduğu dairenin kapısını kırarak içeri giren polis ekipleri, 2 teröristi etkisiz hale getirdi.
Öldürülen teröristlerin İstanbul'da takip edilen bir terörist tarafından Ankara'ya getirilerek Yapracık'taki eve yerleştirildiği öğrenildi. Operasyonun ardından evde arama yapa polis ekipler, çok sayıda silah, el bombası ve mühimmat ele geçirdi. (CNR- - ANKARA
Son Dakika › Güncel › Başkent'te Deaş Üyesi 2 Terörist Ölü Olarak Ele Geçirildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.