Batman İl Sınırının Düzenlenmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Batman İl Sınırının Düzenlenmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Batman il sınırının çizgi roman karakteri Batman'in logosuna göre düzenlenmesi için kampanya başlatıldı. Sosyal medyada büyük ilgi gören kampanya için imza bırakanların sayısı 8 bini aştı.

30.07.2018 11:08  Güncelleme: 12:32

Batman il sınırının çizgi roman karakteri Batman'ın logosuna göre düzenlenmesi için uluslararası bir kampanya platformuna imza bırakanların sayısı 8 bini aştı. Batmanlılar olası bir düzenleme durumunun kent turizmine olumlu yansıyacağını belirtti.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Çizgi roman karakteri Batman (Yarasa adam) ile isim benzerliği sık sık gündeme gelen Batman'da ilginç bir imza kampanyası başlatıldı. Uluslararası bir kampanya platformunda başlatılan kampanyada Batman il sınırının çizgi roman karakteri Batman'ın logosuna göre yeniden düzenlenmesi isteniyor. Sosyal medyada yoğun ilgi gören kampanyada şuana kadar 8 binden fazla imza bırakıldı. Kampanyaya olumlu destek verenler İl sınırlarının logoya uygun şekilde düzenlenmesi halinde bu durumun kent turizmine olumlu yansıyacağını ve kentin adını dünyaya duyuracağını ifade etti.

Batman İl Sınırının Düzenlenmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

"DAHA ÖNCE DE EN KOMİK HAVAALANI SEÇİLMİŞTİ"

Batman havaalanının daha önce en komik havaalanı seçildiğini anımsatan Sinan Bozçalı, "Çok güzel bir kampanya olmuş. Çok hoşumuza gitti. Daha önce de dünyanın en komik havalimanı seçilmiştik. Batman küçük bir şehir ülke gündemine pek yansımıyor ama böyle güzel kampanya sayesinde hemen hemen duymayan kalmadı. Olursa çok güzel olur. Olacağını zannetmiyorum. Çünkü sınırların tekrar çizilmesi kolay bir şey değil" dedi.

Batman İl Sınırının Düzenlenmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

"TURİST ORANI ARTAR"

Sınırların o şekilde çizilmesi halinde kültür alışverişi olacağını ve turist oranında artış olacağını savunan Burak Cengiz de, "Batman'ın bu şekilde olması daha mantıklı. Yabancı turistler gösterişe önem verdiği için daha çok turist çeker" diye konuştu.

Batman İl Sınırının Düzenlenmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Batman İl Sınırının Düzenlenmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • 111: İyi O zaman Bingöl ede 1000 Tane Göl Yapalım 28 3 Yanıtla
  • karadeniz kızı: bnce gzl düşünmüşler 12 9 Yanıtla
  • Qwerty: Önce bunlar kacak elektrik kullanmayı bıraksın sonra bakılır 11 9 Yanıtla
  • Koray: Şeklini istediğin kadar değiş kafalar değişmedikçe. Batının çıkardığı uyduruk kahramana özeniceğine türk tarihinin kahramanına benzeyin 11 9 Yanıtla
  • monotheist: Bende derim ki oldu olacak Türkiye haritasını (Türkey) Hindi logosu şekline dönüştürelim ülke çapında Turizm patlaması yaşansın :) 14 2 Yanıtla
    Alii: Adamsın çok iyi düşünmüşsün 1 1
  • Betmenli : Eger turist gelecekse neden olmasin.Zaten ekonomi almis basini gitmis batidaki vergi kacakcilari garibanlarin elektiginemi goz diktiniz ?? 5 11 Yanıtla
  • ... : Sacma gibi ABDnin oyunu olabilir 7 9 Yanıtla
  • metin batman: yabancılar bıze benzesın bız onlara değil bız hz muhamet sav umetiyız sacmalık 7 7 Yanıtla
  • Rt: Bence güzel fikir böyle değişik şeyler olması lazım 9 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement