Batman'da Ruhsatsız Tabanca Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Batman'da Ruhsatsız Tabanca Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı

Batman\'da Ruhsatsız Tabanca Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı
16.06.2023 19:02

Batman'da ruhsatsız tabanca üretimi yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı cezaevine gönderildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 12 ruhsatsız tabanca, 108 tabanca gövdesi, 60 boş şarjör, 27 tabanca namlusu, 70 tabanca sürgü kapağı, 72 adet fişek, çok sayıda silah parçaları ve silah imalatında kullanılan teknik malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.

Batman'da ruhsatsız tabanca üretimi yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan iki zanlı cezaevine gönderildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kentte ruhsatsız tabanca üretimi yapan ve satanların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Kent merkezinde tespit edilen bir adrese operasyon düzenleyen ekipler 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Adreste yapılan aramada 12 ruhsatsız tabanca, 108 tabanca gövdesi, 60 boş şarjör, 27 tabanca namlusu, 70 tabanca sürgü kapağı, 72 adet fişek, çok sayıda silah parçaları ve silah imalatında kullanılan teknik malzemeler ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batman'da Ruhsatsız Tabanca Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı - Son Dakika


Advertisement