Batman'da bir markette tabancayla tehdit ettiği kasiyeri etkisiz hale getirdikten sonra kasadaki 250 lirayı alarak kaçan şüpheli, saklandığı evde yakalandı.
250 LİRAYI ALIP KAÇTI
Alınan bilgiye göre, Raman Mahallesi'nde bir markete giren yüzü maskeli kişi, silahla tehdit ettiği kasiyeri etkisiz hale getirerek kasadaki 250 lirayı alıp kaçtı.
POLİS ŞÜPHELİYİ TESPİT ETTİ
İhbar üzerine markete gelerek incelemelerde bulunan polis ekipleri, şüphelinin A.G. (17) olduğunu belirledi.
EVİNDE YAKALANDI
Şüpheli, marketin iki sokak ötesinde bulunan evinde yakalandı. Şüpheli, Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. Evde yapılan aramada olayda kullanılan tabanca ve çalınan para ele geçirildi.
Son Dakika › Güncel › Kasiyeri Silahla Korkutup 250 Lira Alan Şahıs Evinde Yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.