"Batman iyi bir sınav verdi" - Son Dakika
Güncel

"Batman iyi bir sınav verdi"

"Batman iyi bir sınav verdi"

**Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, İzmir fuarında Batman standının aldığı övgülerde Vali Ahmet Deniz'in katkısının büyük olduğunu söyledi.

12.12.2016 08:51  Güncelleme: 08:52

Aslanlı; "Batman Valiliğimizin öncülüğünde oluşan ekip, fuarda iyi bir sınav verdi. Batman kendine yakışanı yaptı" dedi.

BATMAN KENDİNE YAKIŞANI YAPTI

8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında fuarizmir/ Gaziemir'de bu yıl onuncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda Batman'ı temsilen ekip, iyi bir sınav verdi. Batman Valiliği, Batman Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, DİKA, TÜRSAB, Turizm dernekleri, faaliyet gösteren otel ve seyahat acenteleri katıldı. Katılımcılara teşekkür eden Batman Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı;"Valimiz sayın Ahmet Deniz'in üzerinde titizlikle durduğu fuarları önemsiyoruz ve Valimizin desteğiyle İzmir fuarında da sıkıntısız bir ekip ruhuyla başarılı bir sınav verdik. DİKA'nın da standımıza desteği büyüktü. Vali Yardımcımız Serap Özmen Çetin, Belediye Başkanımız Ertuğ Şevket Aksoy, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve yönetimine, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Beşir Altunç ve yönetimine, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız ve yönetimine, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personellerine, sanatçı Emre Sertkaya'ya, fuar organizyonlarına katkı sağladıkları için teşekkür ederiz. Bundan sonraki fuarlarında sıkıntısız geçmesi için de aynı ciddiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Batman iyi bir sınav verdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement