Batur'dan Dev 23 Nisan Şenliği - Son Dakika
Güncel

Batur'dan Dev 23 Nisan Şenliği

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Ilıca Mahallesinde Narlıdere'nin çocukları 23 Nisan coşkusunu yaşayarak, gönüllerince eğlensinler diye için dev bir 23 Nisan Şenliği düzenliyor.

19.04.2016 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklarımızı şenliğimize bekliyoruz

Narlıdere Belediyesi, Ilıca Mahalle Muhtarlığı ile ortaklaşa düzenleyeceği 23 Nisan Şenliğinde Narlıdere'nin çocuklarına unutulmaz bir 23 Nisan yaşatmayı amaçlıyor.

23 Nisan günü saat: 14.00'da Narkız parkı içinde düzenlenecek olan etkinlikte şişme oyun parkları, Palyaçolar, yüz boyama, Atatürk benzeri Necdet Bardakçı tarafından temsili meclis açılışı, Çocuklar tarafından hazırlanan Halk oyunları gösterisi, 'Adam olacak Çocuk' etkinliği, 23 Nisan temalı resim yarışması yer alacak. Ayrıca Narlıdere Belediyesi 23 Nisan şenliğine katılan öğrencilerine çocuk kitapları hediye edilecek. Ilıca Mahalle muhtarlığı ile ortaklaşa düzenlenecek olan 23 Nisan şenliğine Narlıdere'nin tüm çocuklarını davet eden Başkan Batur; '23 Nisan coşkusunu gönlünce yaşamak isteyen tüm çocuklarımızı Ilıca Mahallesi Narkız parkı içerisinde düzenlenecek olan şenlik alanımıza bekliyoruz' dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Batur'dan Dev 23 Nisan Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement