Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli Asansörü Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli Asansörü Hizmete Girdi

Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli Asansörü Hizmete Girdi

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğünde engelli personel ve vatandaşların birimlere rahat bir şekilde ulaşmaları için engelli asansörü hizmete girdi.

28.09.2013 12:23  Güncelleme: 11:48

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından engelli personel ve vatandaşların birimlere rahat bir şekilde ulaşmaları amacıyla yapılan engelli asansörü hizmete girdi. Müdürlükte görevli engelli personeller ve vatandaşlara sunulan hizmetler ile yapacakları iş ve işlemlerden etkin yararlanmaları için yapımı tamamlanan asansörün hizmete açılışına Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ve personelimiz Ali Ersoy katılmışlardır.

Personel Ali Ersoy, böyle bir hizmeti sunduğu için Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan'a teşekkür ederek, daha önce üst katlardaki arkadaşları ile sadece mesai giriş-çıkışlarda görüşebildiğini, şahsi işlerinde diğer arkadaşlardan ricacı olduğunu ve işlerinin takibini sağlıklı yapamadığını belirterek, asansör sayesinde bu sıkıntıların giderileceğini söyleyerek hizmette emeği geçenlere teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ise, engelli personelimizin ve vatandaşlarımızın hizmete erişimlerde güçlükler yaşaması nedeniyle geç kalınmış bir hizmeti engelli personel ve vatandaşlara sunduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli Asansörü Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement