Baymak'ın Tanıtım ve Eğitim Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Baymak'ın Tanıtım ve Eğitim Toplantısı

Baymak\'ın Tanıtım ve Eğitim Toplantısı

Baymak'ın Tanıtım ve Eğitim Toplantısı Samsun'da büyük ilgi gördü.

26.04.2013 10:55

Isıtma soğutma sektörünün lider ismi Baymak, 17 Nisan 2013 Çarşamba günü Grand Deluxe Amisos Hotel'de yaklaşık 300 sektör üyesini büyük bir organizasyonla bir araya getirerek, muhteşem değişim kampanyasını duyurdu ve yenilenebilir güneş enerji sistemleri hakkında yeni ürünlerini tanıttı.

Baymak Tanıtım ve Eğitim Toplantısı, Baymak Genel Müdürü Ender Çolak' ın katılımıyla Samsun' da çok yoğun ilgi ile gerçekleşti. Çolak konuşmasında şunları söyledi: "Pahalı enerjiye karşı, yüksek teknolojiye sahip ürün gamıyla her zaman tüketiciye tasarruf sağlayan ve doğa dostu ürünleriyle çevreye duyarlılığını bir kez daha gösteren, ısıtma-soğutma sektörünün lider ismi Baymak ile ,10 Nisan-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında tüm Türkiye'de gerçekleşecek geri dönüşüm kampanyası ile eski kombinizi geri alıyor yerine uygun fiyatlarla üstün teknolojiye sahip yoğuşmalı kombi veriyoruz. Üstelik eski kombilerin, lisanslı geri dönüşüm tesislerinde insan ve çevre sağlığına zarar vermeyecek şekilde geri dönüşümünü ve bertarafını sağlıyoruz. Ayrıca kampanyaya katılan herkese 22'' Vestel Led TV Baymak' tan hediye ediyoruz! dedi.

Kampanyanın yanında yenilenebilir enerji alanında öncü bir projeye imza attıklarını belirten Çolak 'Baymak'la yeni bir dönem başladı' diyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

Baymak, yaptığı yatırımlar ile dünyanın en büyük ısıtma firmalarından biri ve Avrupa'nın en büyük çelik kazan ve sıcak su boyler üreticisi oldu. Türkiye'nin en modern kombi üretim tesisine sahibiz. Yeni yatırımlarımız ile kombi ve güneş enerjisi sistemlerinde de Avrupa'nın en büyüklerinden biri olduk. Güneş pilleri ile elektrik üreten sistemlerin Türkiye'de en büyük dağıtım kanalı organizasyonunu kuruyoruz. Bu alanda dünyaya örnek olacak bir projeyi yapılandırıyoruz. Baymak olarak, güneşin sonsuz gücünden en doğru ve en verimli şekilde yararlanabilmek için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Baymak bu alanda da en yaygın satış ve taahhüt kanalıyla sektörde lider olmayı hedefliyor.'' dedi.

Çolak sözlerine şöyle devam etti: ''Çatı kurulumlarına önce bayilerimiz ile başladık. Bayilerimiz, kendi çatılarına kurulumlarını gerçekleştiriyorlar ve aynı zamanda sistem ekipmanlarının montajı ve kurulumu ile ilgili teknik destek de alıyorlar. Baymak olarak bayilerimizi sistem kurulumu ile ilgili kendi yerlerinde eğitiyoruz. Bu eğitimlerde ürünlerin özellikleri, üretim hatları, paket sistemlerinin içeriğindeki ekipmanlar, çalışma şekilleri ve bağlantıları ile sistem güçlerinin güneş ışıma değerlerine göre üretecekleri elektrik hesaplarının yapılması konularında bilgiler veriliyor. Bayiler eğitimleri sonunda sertifikalandırılarak, satış ve kurulum konusunda fotovoltaik sistemler ile ilgili uzmanlıklarını almış oluyorlar.''

Toplantıda, Baymak'ın yeni yatırımları, 60.000 metrekare alana sahip üretim tesisi, servis organizasyonu, bayi organizasyonu, geniş ürün gamına eklenen yeni modellerin tanıtımları, ihracat ve büyüme hedefleri , seyahat kampanyası ve araç kampanyası ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Baymak bayileri için düzenlemiş olduğu muhteşem araç kampanyası ile Türkiye'nin dört bir yanında kaliteli hizmet için daha da güçleniyor! Geçen yıl kampanya şartlarını yerine getiren 115 bayisine araçlarını teslim eden baymak, bu yıl da 390 bayisi ile 01-01-2013/ 31-12.2013 tarihleri arasını kapsayan kampanyasını devam ettiriyor.

Günümüzde yaşanan küresel krize rağmen yaptığı dev yatırımlarıyla hızla büyümeye ve istihdamı arttırmaya devam eden Baymak, bayileri için 01-01-2013/ 31-03.2013 büyük bir seyahat kampanyası düzenlenmiştir. Kampanya şartlarını yerine getiren bayiler ile Kıbrıs seyahati gerçekleştirmiş olup Paris- Disneyland, Uzakdoğu, Amsterdam seyahatleride belirlenen tarihlerde gerçekleşecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baymak'ın Tanıtım ve Eğitim Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement