Baymak'tan Bayilere Destek - Son Dakika
Güncel

Baymak'tan Bayilere Destek

Baymak\'tan Bayilere Destek

Baymak, Türkiye'nin her noktasına hizmet için bayilerine destek veriyor.

04.02.2013 16:15

Isıtma soğutma sektörünün öncü markası Baymak, düzenlemiş olduğu kampanyalarla da en iyi hizmeti hedefliyor. 2012 hedeflerinin üzerinde kapanış yapan Baymak Bayileri, hak ettikleri otomobilleriyle Türkiye'nin dört bir yanında kaliteli hizmet için daha da güçleniyor!

Baymak, yeni yatırımlarıyla büyümeye devam ederken hedefini gerçekleştiren bayilerini de destekleyerek Türkiye'nin dört bir yanında filosunu genişletiyor!

Isıtma soğutma sektörünün lideri ve öncü ismi Baymak, bayileri için düzenlemiş olduğu kampanya kapsamında anahtar teslimlerini beklemeden gerçekleştirmeye devam ediyor. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak eşliğinde, Baymak üretim üssünde gerçekleşen anahtar teslim töreni ile bayiler son model otomobillerine kavuştu.

Baymak Genel Müdürü Ender Çolak araç teslimleri sırasında: " Sektöründe lider kuruluş Baymak, her yıl başarı grafiğini siz değerli bayileri ile birlikte üst seviyelere çıkarmayı sürdürürken, bu başarıda pay sahibi olan bayilerini de unutmuyor. Kampanya kapsamında kazanmış olduğunuz araçların iş hacminizin artmasında pay sahibi olmasını dilerim. 2013'te de siz değerli Baymak Bayilerimize çeşitli kampanyalar hazırladık. Yeni hedefler, yeni kampanyalar ve yeni kazanımlar için çok çalışacağımız yine birlikte başaracağımız bir yıl olmasını temenni ederim'' dedi.

Ender Çolak, RENAULT SYMBOL AUTHENT1.2 , RENAULT SYMBOL EXPRESSION 1.2,RENAULT MEGANE HB EXTREME 1.6, RENAULT FLUENCE BUS 1.5 DCI, DACİA LOGAN MCV AMBIANCE 1.5 DCI, DACİA LAUREATE EDT 1.5 DCI, TATA VİSTA 1.4 MPI SAFİRE, TATA VİSTA QUADRAJET otomobillerini teslim alan bayilerini başarılı çalışmalarından ötürü kutlarken, Türkiye'nin tüm bölgelerinde faaliyet gösteren bayilerin başarılı çalışmalarını da ödüllendirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Çevre dostu Baymak, geniş ürün yelpazesi ile ısıtma soğutma sektöründe lider marka olarak tüm ürünlerinin kalite standartlarına uygun olarak üretilmesini sağlarken birlikte çalıştığı bayilerinin de kaliteli çalışmalarını denetlemeye ve ödüllendirmeye devam edecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Baymak'tan Bayilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement