Bayramımızı Kutluyoruz - Son Dakika
Güncel

Bayramımızı Kutluyoruz

Bayramımızı Kutluyoruz

Manisa Belediyesi bu yıl, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı daha coşkulu kutlamak için düzenledi.

16.05.2012 08:44

Manisa Belediyesi bu yıl, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı daha coşkulu kutlamak için 'Bayramımızı Kutluyoruz' sloganıyla etkinlikler düzenledi. Etkinlikler kapsamında bir hafta sürecek gençlik şölenleri, hafta sonu ise Fener Alayı ve Yonca Lodi konseri düzenleneceği belirtildi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün gençlere seslenerek ' Biz bayramımızı kutluyoruz ve gençlerimizi aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Manisa Belediyesi bu yıl ilk kez düzenleyeceği etkinliklerle Gençlik Haftası'nı adına yakışır şekilde kutlayacak. Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı olarak gençlere armağan ettiği 19 Mayıs, hafta boyunca renkli görüntülerin oluşacağı bir dizi etkinlikle kutlanacak. Manisa Belediyesi organizatörlüğünde 15-19 Mayıs tarihleri arasında şehir merkezindeki farklı noktalarda dans ve müzik gösterileri sunulacak. Yenilenen sevgi sokakları ile Manolya Meydanı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler, 19 Mayıs Cumartesi günü geniş katılımla gerçekleştirilecek olan Gençlik Yürüyüşü ve ünlü sanatçı Yonca Lodi'nin vereceği halk konseri ile sona erecek.

Belediyeden Gençlere Armağan

Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim doğum günüm 19 Mayıs'tır' diyerek Türk gençliğine armağan ettiği günü gençlere yakışır bir şekilde kutlayacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Manisalı gençlerimize verilecek en güzel hediyenin onların katılımları ile gerçekleşecek dans ve müzik gösterileri olduğu düşündük. Bu çerçevede kentimizin çeşitli noktalarında etkinlikler düzenledik. Final programımız 19 Mayıs Cumartesi günü Fener Alayı ile sona erecek. Yürüyüş sonrasında da hem gençlerimizi hem de vatandaşlarımızı Yonca Lodi'nin vereceği halk konserinde buluşturacağız. Tüm Türk Gençliği'nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, tüm gençlerimizi etkinliklere davet ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayramımızı Kutluyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement