Bebek Otomobilde Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

Bebek Otomobilde Mahsur Kaldı

Bebek Otomobilde Mahsur Kaldı

Ataşehir'de annesinin yanlışlıkla kapısını kilitlediği otomobilde mahsur kalan, 10 aylık bebeği itfaiye ekipleri kurtardı.

26.02.2013 19:48

Ataşehir'de annesinin yanlışlıkla kapısını kilitlediği otomobilde mahsur kalan, 10 aylık bebeği itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay, akşam saatlerinde Ataşehir Ünalan Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halime Güldoğan, 34 AN 0368 plakalı otomobille Örnek Mahallesi'nden Ünalan Caddesi'ne doğru gittiği sırada yanında bulunan 10 aylık oğlu Yiğit Ömer huysuzlandı. Annesi Halime Güldoğan da bir süre sonra otomobilini yolun sağına çekerek, oto koltuğunda emniyet kemeri ile bağlı oğlunun oturma şeklini düzeltmek istedi. Otomobilinin anahtarını kontak üzerinde bırakan Güldoğan, dışarı çıkarak minik Yiğit Ömer'in bulunduğu arka tarafın kapısını açtı. Daha sonra aracın diğer kapılarını kapatan Güldoğan, kapıları içeriden kilitledi. 10 aylık Yiğit Ömer'in pozisyonunu düzelten anne Güldoğan, bozuk olan arka kapının camını da kapatınca, minik bebek araba mahsur kaldı. Ne yapacağını şaşıran Güldoğan durumu itfaiye'ye bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, Güldoğan'a otomobilin arka kelebek camını kırmaları gerektiğini söyledi. Annesi itfaiye ekipleri ile konuşurken, minik Yiğit Ömer'de kapalı kaldığı aracın içinden dışarıdan kendisine bakan itfaiye erlerini izledi. İtfaiye ekipleri küçük bir balta yardımıyla kelebek camını kırdıktan sonra kapıyı açmak için çalışırken minik bebek ağlamaya başladı. Annesine tarafından camın önünden sakinleştirilmeye çalışılan minik Yiğit Ömer, kısa bir süre sonra annesine kavuştu. Başına gelen talihsiz olayı anlatan Halime Güldoğan, Bebeğim huysuzlandı, bende arabayı durdurarak pozisyonunu düzeltmek istedim. Arabadan çıkarken kapıları içeriden kilitledim. Çocuğu düzelttim. Arka camımızda bozuk. Orayı manuel olarak kaptım. Dışarı çıktım ki her taraf kapalı. Anahtarda içerde kaldı. Ben de itfaiyeye haber verdim" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bebek Otomobilde Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement