Becton Dickinson, Türkiye'nin En Etik Şirketleri Arasında - Son Dakika
Güncel

Becton Dickinson, Türkiye'nin En Etik Şirketleri Arasında

Becton Dickinson, Türkiye\'nin En Etik Şirketleri Arasında

BD Türkiye, yüksek etik standartları ve pratiklerinin ilerlemesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından "ETİKA 2017 Türkiye'nin En Etik Şirketleri" ödülüne layık görüldü.

20.06.2018 13:53  Güncelleme: 13:55

Ödül, etik değerlere önem veren; yönetimlerin de iş ahlakı ve etik değerlere bağlı olarak faaliyetlerini sürdürme konusunda titiz davranan şirketlerin ödüllendirilmesi, toplum önünde itibarının yükselmesi ve diğer şirketlerin de etik konusundaki duyarlılıklarının artırılması amacını taşıyor.

Şirketlerin etik konusuna verdiği önemi değerlendirmek amacıyla derinlemesine bir analiz yapan Etik Değerler Merkezi, değerlendirmesini "Etik Değerler, Etik Kültür", "İtibar Yönetimi", "Kurumsal Yönetim", "Kurumsal Sosyal Sorumluluk", "Liderlik, Yaratıcılık, Önderlik", "Uyum Yönetimi" gibi toplamda altı kategori ve 80 soruda gerçekleştirdi.

Ödülü almak üzere törene katılan BD Türkiye Yönetim Ekibi üyesi ve BD Türkiye Ticari Mükemmeliyet Müdürü Bahadır Erdoğan yaptığı konuşmada, "Dünyada sağlığın geliştirilmesi için sarfettiğimiz çaba sırasında en çok dikkat ettiğimiz husus etik değerlerimiz. Paydaşlarımız, sağlık profesyonelleri ve iş ortaklarımız için yarattığımız değerin en büyük kaynağı bu etik kodlar. Bu noktadaki yaklaşımımız, Becton Dickinson'ın yarattığı ekosistemi çok daha anlamlı kılıyor. Bu ödülü, 120 yılı aşan köklü kültürümüzün bir parçası olan BD Türkiye ailesi adına almaktan büyük bir gurur duyuyorum", dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Becton Dickinson, Türkiye'nin En Etik Şirketleri Arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement