Bedil'de Kanka Polis Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Bedil'de Kanka Polis Coşkusu

Bedil\'de Kanka Polis Coşkusu

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Bartın Jandarma Alay Komutanlığı Kozcağız Jandarma Karakol Komutanlığı görevlileri Bartın’ın Kozcağız beldesinde bulunan Bedil İlkokulu Anasınıfı’nı ziyaret etti.

04.02.2016 10:41

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Bartın Jandarma Alay Komutanlığı Kozcağız Jandarma Karakol Komutanlığı görevlileri Bartın'ın Kozcağız beldesinde bulunan Bedil İlkokulu Anasınıfı'nı ziyaret etti.

Görevlilerle birlikte okula giden Kanka Polis büyük bir coşkunun yaşanmasını sağladı. Polis amca ve asker ağabeyleri ile sohbet edip soru sorma fırsatı da bulan Ellibaş İlkokulu Anasınıfı öğrencileri Kanka Polis ile de bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler. Ziyaret esnasında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bartın İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Tekin Aktemur'un iyi dileklerini iletti. Ziyarette, yürütülen Kuzey'in İncileri isimli proje etkinlikleri hakkında bilgiler verilirken, minik öğrencilere çeşitli hediyeler de takdim edildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bedil'de Kanka Polis Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement