Belediye Bandosu Coştu - Son Dakika
Güncel

Belediye Bandosu Coştu

Belediye Bandosu Coştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Şenliği kapsamında konser veren Büyükşehir Bandosu, Antalyalılara müzik dolu bir gece yaşattı.

27.07.2012 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Şenliği kapsamında konser veren Büyükşehir Bandosu, Antalyalılara müzik dolu bir gece yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Karaalioğlu Parkı'nda gerçekleştirilen Ramazan Şenliği, her gün farklı bir eğlence programıyla Antalyalılara keyifli Ramazan akşamları yaşatıyor. Şenlik kapsamında düzenlenen konserler, dans gösterileri ve yöresel gecelere halk yoğun ilgi gösteriyor.

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenliği, farklı bir konsere ev sahipliği yaptı. Yenilenen Büyükşehir Bandosu, şenlik kapsamında unutulmaz bir konser verdi. Şef Faruk Yetik yönetimindeki bandoya solistler Ümit Burak Tekinay ve Jale Özkoç şarkılarıyla eşlik etti. Büyükşehir Bandosu, ünlü besteci Beethoven'ın

müziklerinin yanı sıra, popüler birçok yerli ve yabancı müzik parçalarını başarıyla seslendirdi. Büyükşehir Bandosu, vatandaşlardan alkış topladı.

HER GÜN EĞLENCE

Ramazan Şenliği, her gün farklı etkinliklerle devam ediyor. Geçen Ramazan'da olduğu gibi her cuma akşamı Şair-Yazar Sunay Akın, 'Mahya Işıkları' adlı tek kişilik gösterisiyle Antalyalılarla buluşacağı, 4 Ağustos'ta Eşref Vakti konseri, 11 Ağustos'ta Karadenizliler Gecesi Gizem Kara konseri, 17 Ağustos'ta Ümit Sayın konseri gerçekleştirileceği belirtildi. Tiyatro, dans gösterileri, fasıl, yöresel geceler, animasyon gösterileri, orta oyunları, geleneksel Ramazan eğlencelerinin Antalyalılara nostalji yaşatacağı ifade edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Bandosu Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement