Belediye Başkanı Akın'ın Ziyareti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Belediye Başkanı Akın'ın Ziyareti

Belediye Başkanı Akın\'ın Ziyareti
04.11.2016 19:58

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Devlet Su İşleri (DSİ) 233. Şube Müdürü Sançar Biçer'i ziyaret etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Devlet Su İşleri (DSİ) 233. Şube Müdürü Sançar Biçer'i ziyaret etti.

Başkan Akın, ziyaretle yaptığı konuşmada, Bartın Belediyesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarla iletişim halinde ve koordineli bir biçimde çalıştıklarını söyledi.

Vatandaşa hizmet noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının doğru olacağını söyleyen Akın, şunları kaydetti:

"Halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için bu birlikteliğe ve görüş alışverişlerine ihtiyaç duyulduğu düşüncesindeyiz. Bu bağlamda birlikte halkımıza hizmet noktasında ne gerekirse yapmaya hazırız. Bartın Devlet Su İşleri (DSİ) 233. Şube Müdürü Sançar Biçer Bey ve personeline çalışmalarında kolaylıklar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Akın'ın Ziyareti - Son Dakika


Advertisement