Belediye Başkanından 'Darp' Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanından 'Darp' Açıklaması

Belediye Başkanından \'Darp\' Açıklaması

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Evreşe Belde Belediye Başkanı Dr.

26.07.2012 17:47

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Evreşe Belde Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, 13 Temmuz günü makamında uğradığı sözlü saldırı ve darp ile ilgili açıklama yaptı.

Başkan Soyuak, olayla ilgili çeşitli dedikodular ortaya atıldığını söyledi. Soyuak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Güneyli'de ikamet eden, bir bayan, ilk önce beldemizde bulunan parka gidip, orayı işleten personele parkın çok pis olduğu, böyle işletmecilik yapılamayacağını bağırıp çağırarak söylemiş, daha sonra belediyeye gelip iki bayan personelle tartışmıştır. Belediyenin ne görev yaptığını, denetimin yapılmadığını iddia edip, AK Parti'nin imkanlarının kullanıldığı, buranın yönetilemediği şeklinde rencide edici şekilde konuşmuş, bağırıp çağırmıştır. Parkın neden bu kişilere verildiğini, müteahhitte neden verilmediğini edep sınırlarını aşarak sormuştur. Daha sonra belediye başkanını bekleyeceğini, ona bu soruları soracağını söylemişti."

Kendisinin belediye binasına gelmesiyle birlikte şahsın sorular yönelttiğini ifade eden Soyuak, "Ben de 'Yazlıkçı olmanıza rağmen park konusundaki hassasiyetinizi anlamıyorum' dedim. Bayan söylenerek belediyeden çıktı. 10 dakika sonra eşi ile tekrar gelip makam odamda darp ettiler. Şahıslar daha sonra belediye personeli tarafından dışarıya çıkarılmıştır. Bu olay hukuka intikal etmiş bir olay olup, gazetelerde ve dedikodular sayesinde olan yanlış anlaşılmaları gidermek adına bu beyanda bulunmak kamuoyunu aydınlatmak istedim" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanından 'Darp' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement